SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK parti ne verirse iki katı veririz diyenlerin yalanına inanılmaz

AK parti ne verirse iki katı veririz diyenlerin yalanına inanılmaz

A - +

Aksaray Haberleri - 02.06.2015 - 13:45

AK parti ne verirse iki katı veririz diyenlerin yalanına inanılmaz

7 Haziran seçimlerine çok az süre kala AK Parti Aksaray teşkilatı Beraat kandili akşamı Hacılar Harmanında Kandile yakışan bir mahalle toplantısı yaptı.

Saat 19.30’da başlayan mahalle toplantısı programı Kuran’ı Kerim okunması ile başladı. İlahi grubunun bir birinden güzel ilahileri ile süslenen program da İl Başkanı Abdülkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milletvekili adayları Hüseyin Hüyük ve İlknur İnceöz birer konuşma yaptılar. AK Partinin Hacılar Harmanındaki yatsı ezanından önce tamamlandı ve AK parti teşkilatı ve mahalle toplantısına katılanlar geceyi ibadetle dolu dolu geçirmek evlerine ve camiye gittiler.

AK Parti İl başkanı Abdülkadir Karatay’da, İnşallah Pazar akşamı Aksaray’da %75, Türkiye’de %55 oy oranı ve Başbakanımızın da dediği gibi 400 milletvekiline ulaşacağız. Bugüne kadar açlıkla, susuzlukla uğraşan Türkiye, milletimizin verdiği destekle yeniden dirilmeye başladı. Biz bu seçimlere 2. Yarı başlıyor diye başladık. Cumhurbaşkanımızdan sonra Anadolu’nun Konya’nın bölgemizin insanı Yürekli insan Ahmet Davutoğlu Başbakanımızla ikinci yarıyı başlatıyoruz.

2002 öncesini de hatırlayalım diyen Karatay, zeytinyağı, tüp, şeker kuyrukları, memleketin neresinde banka varsa hortumlanmış, Nerede kamuya ait özel bir işletme varsa yolsuzlukla boğuşuyor, hepsini bizim cebimizden, alın terimizden alınan paralar birilerine peşkeş çekildi. 2002’den sonra Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la beraber bu yolsuzluklara dur dedi. Sonra bizim, kaynağımızı alın terimizi bize yatırım olarak gönderdi.

Bunlar bizimle kömürcü ve makarnacı parti diye dalga geçtiler. Şimdi çıkıyorlar meydanlarda insanların gözünün içine baka baka diyorlar ki, AK Parti ne veriyorsa biz iki katını vereceğiz diyorlar. Yalan söylüyorlar. Bizim milletimiz saf değil. Milletimiz uyandı, gerçekleri görüyor. AK parti ne verirse iki katı veririz diyenlerin yalanına inanmaz. Bunlar AK partiyi iktidara getiren milletle dalga geçtiler.

7 Haziran Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir. Her sene her seçimde bir oyun oynuyorlar. Ama millet bunu yutmuyor yutmayacak. Çünkü biz bugüne kadar bütün kadrolarımızla samimi davrandık. Milletin gelirini millete geri gönderdik. Bizim dönemimizde, kadınlarımıza, yaşlılarımıza, dullarımıza, çocuklarımıza, yetimlerimize, öksüzlerimize her türlü yardım yapıldı. Çünkü bu milletin parası bu millete geri gelmelidir” dedi.

Hacılar Harmanında asfaltlanmadı yol kalmadığı sadece yeni açılan yolların asfaltlanmadığını söyleyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Mahalleye çocuk parkları ve Pazar yeri de yapacağız. Göreve geldikten sonra ilk iş olarak kenar mahallelerdeki sorunlara el attıklarını söyleyen Başkan Haluk Şahin Yazgı, 7 Haziran’da AK Parti’yi ve bizleri yeniden tam destekle desteklemenizi istiyoruz. Elimizin güçlü olması için Aksaray 3 milletvekili adayımızı da meclise göndermeliyiz” dedi.

AK Parti Milletvekili adayları İlknur İnceöz ve Hüseyin Hüyük yaptıkları konuşmada, Hacılar Harmanında gördükleri coşkudan dolayı mutluluklarını ifade ederek, 7 Haziran seçimlerinde milletimize güvendiklerini ve milletimizin yeniden AK Partiyi tek başına daha güçlü şekilde iktidar etmeleri için o kadar çok gerekçeleri var ki, bu gerekçeleri bilen milletimizin Pazar günü sandığa giderek oylarını AK Partiden yana kullanacaklarını söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021