SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “AK Parti Ne Söz Verirse Yerine Getirir”

“AK Parti Ne Söz Verirse Yerine Getirir”

A - +

Aksaray Haberleri - 08.08.2015 - 12:35

“AK Parti Ne Söz Verirse Yerine Getirir”

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yaptığı yazılı açıklamada ;
İnsan odaklı hizmetlerimizden hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Ak Parti halkın partisidir. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile tüm Ak Parti kadrolarımızla seferber olmuş durumdayız. Milletvekili Nevzat Patla, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Ak Parti heyeti olarak ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz, dedi.

Ak Davaya hizmet için girdiği bu yolda Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcilerinin fikir ve görüşleri bizim için önemli. Hizmet etme noktasında istişareye önem verdiklerini belirten Milletvekili Nevzat Patla; Dernek ziyaretleri kapsamında Kasaplar ve Besiciler Odası, Müsiad, Aksaray Erbakan Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti ve Ensar Vakfı başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hasbihal ettik, bilgiler aldık, istişarelerde bulunduk, dedi.

Memleketimizde insanlarımıza iş sağlayan, aş sağlayan her yatırımcımız bizler için kıymetlidir ve özeldir diyen Nevzat Patla, Aksaray Organize Sanayi Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan yatırımlarla ilgili bilgi aldıklarını ifade etti. Milletvekili Patla, Yatırım ve hizmetler insanlarımızı memnun ediyor. ‘Bu hayal bunu yapamazlar’ diyerek bizleri eleştirenlerin hayallerini bizler Ak Parti olarak gerçeğe dönüştürüyoruz, dedi. Aksaray’a yapımına başlanan en büyük yabancı yatırımlardan olan Brissa Lastik Fabrikası’na da yerinde inceleme yaparak yetkililerinden bilgi aldıklarını vurgulayan Palta, Tüm yatırımcılarımıza elimizden gelen desteği verdik ve bundan sonrada yine desteklerimizi vermeye devam edeceğimizin bilinmesini isterim, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021