SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Milletvekili A.Adayı Turan ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Milletvekili A.Adayı Turan ziyaretlere devam ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 23.02.2015 - 17:27

AK Parti Milletvekili A.Adayı Turan ziyaretlere devam ediyor

07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri münasebetiyle AK Parti’den Milletvekili aday adayı Hazım TURAN AKP ORTAKÖY ilçe başkanlığını ve AĞAÇÖREN belediye BAŞKANI TUNCAY ATAK’ı ziyaret etti.AK Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Turan, yaklaşan seçimleri değerlendirerek neden aday olduğu hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Turan,Ortaköy AKP ilçe başkanlığında gayet sıcak karşılanan TURAN, AKP ortaköy ilçe başkanı Ali Rıza ÖZDEMİR,Turan’a 2015 milletvekili seçimlerinde yolunun açık olmasını ve başarılar diledi .Aksaray ‘ ın tüm sıkıntılarını bilen,bizden birinin aday olmasını belirtti.
AK Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Turan, diğer yaptığı ziyarette Ağaçören belediye BAŞKANI Tuncay ATAK’ ı ve AKP ilçe başkanı Erdoğan UĞUR’u ziyaret etti.Ziyarette TURAN aday olmamızın sebebi Aksaray için hizmet bunuda en iyi şekilde yapacağıma inadığım için aday oldum.TURAN bizim için tüm belediyelerimiz ilçelerimiz önemlidir. Aksaray’ın gelişiminde ilçelerimizin ve köylerimizin büyük payı vardır benim hedefim tüm ilçe başkanlarım ve köy muhtarları ile mümkün olduğu kadar iletişim içerisinde olup onların sorun ve sıkıntılarını onlardan dinleyip çözüme kavuşturmak olacaktır, çünkü bir ilçenin ihtiyaç ve sorunlarını en iyi belediye başkanlarımız analiz eder. ATAK ve UĞUR TURAN’a sonucun Aksaray için hayırlı olmasını ve çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021