SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Kurmaylarından Gülağaç İlçesine Çıkartma

Ak Parti Kurmaylarından Gülağaç İlçesine Çıkartma

A - +

Aksaray Haberleri - 08.07.2015 - 15:14

Ak Parti Kurmaylarından Gülağaç İlçesine Çıkartma

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay; milletvekilleri İlknur İnceöz, Nevzat Patla, İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ve beraberindeki Ak Parti teşkilat heyetiyle birlikte Gülağaç ilçe esnaflarına ziyaretlerde bulundular. Bu ziyaret, seçimden sonra hem vatandaşlarımıza teşekkür mahiyetinde oldu hem de onlarla önümüzdeki dönemde yapılabilecek çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Vatandaşlarımız, İl Başkanını ve Milletvekillerinin kendilerine yaptıkları ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu tür ziyaretlerin sürekli ve kesintiye uğramadan devam etmesini isteyen ilçe vatandaşları, “Bizim özlediğimiz milletvekili vatandaş ilişkisi böyle olmalı” diyerek ziyarete çok yoğun katılım ve ilgi gösterdiler.

Milletvekilleri vatandaşlarımıza: “Seçimden bu yana işte milletimiz şahit, sizler şahitsiniz, başta bizler olmak üzere hiçbir parti yetkilimizin ağzından herhangi bir başka partiye, onun liderine, onlara oy veren seçmenlere dönük olarak rencide edici tek bir söz çıkmadı. Kutuplaştırıcı, şucular-bucular, şöyle düşünenler-böyle düşünenler diye bir tasnif olmadı. Tek bir gün dahi bize oy vermeyen seçmenlerimizi farklı bir söylem kullanmadık. Tek bir an dahi pazarlıklara, etik dışı davranışlara yönelmedik. Ahlaklı, erdemli tutumumuzu sergiledik, sergilemeye devam edeceğiz.” dediler.

Bizler her zaman istişare, el birliği ve fikir birliğinin önemli olduğunu söyledik. Bugün partimizin yakaladığı büyük başarılarda her kademenin iyi şekilde diyaloğa geçmesinin önemli bir rolü vardır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aynı davranışlar içerisinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Geriye dönüp baktığımızda olmaz denilen pek çok iş, AK Partinin iş bilen kadrolarıyla mümkün hale gelmiş ve gerçekleştirilmiştir. Halkımız için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 08.07.2015

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021