SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Kadın Kollarından Başkan Yazgı’ya Tam Destek

Ak Parti Kadın Kollarından Başkan Yazgı’ya Tam Destek

A - +

Aksaray Haberleri - 23.11.2016 - 9:44

Ak Parti Kadın Kollarından Başkan Yazgı’ya Tam Destek

Göreve geldiği günden beri geçen 2,5 yıllık sürede yaşanan seçimler ve darbe girişimine rağmen Aksaray’a hizmet etme konusunda çok büyük çaba sarf eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yapımı devam eden büyük projelerini Aksaray kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hizmet tanıtım gezisi kapsamında bu kez Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan çok sayıda hanıma yapımı devam eden büyük projelerini tanıttı.

Başkan Yazgı ve Ak Partili hanımlar hep birlikte otobüse binerek şehir turuna çıktı. Başkan Yazgı ve Ak parti kadın kolları yöneticileri, düzenlenen hizmet tanıtım gezisi kapsamında; lise kavşağında yapılan düzenlemeden başlayarak sırasıyla 2. Kılıçaslan hamamı, halk otobüsleri bekleme alanı, Azmi Milli Kapalı Otopark ve Çocuk etkinlik alanı, Zinciriye Medresesi, kütüphane, Ebru atölyesi,Somuncu Baba fırını, Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, (Eski terminal) Piri Mehmet Paşa Çarşısı projesi, Kapalı Salıpazarı, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi ve Tematik Park projesi, Laleli İçme suyu depo inşaatı, Adese Akmek atölyesi ve Kurs Merkezi, Kültür park içinde yeni yapılacak olan Akmek Kurs Merkezi, Kılıçaslan Parkı Nikah Sarayı ve Kır Düğün alanında incelemede bulundular.

Başkan Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak şehre çok büyük projeler kazandırmaya devam edeceklerini belirterek “Ak parti kadın kolları başkanımız ve yönetimindeki hanımlarla birlikte hizmet tanıtım gezisi düzenledik. Şehrimizde belediyemize ait projelerimizin bazılarını hep birlikte gezerek yerinde gördük. Hanımlar, özellikle Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi ve Tematik Park projemiz başta olmak üzere projelerimizin hepsini çok beğendiler. İnşallah yapımı devam eden projelerimiz bittiği zaman hep birlikte Aksaray’a ne kadar güzel hizmetler yapıldığını görmüş olacağız” dedi.

Başkan Yazgı’ya hizmetlerinde ve projelerinde destek veren Ak parti kadın kolları başkanı Fazilet Zehra Köktaş, düzenlenen tanıtım gezisinden çok memnun kaldıklarını ifade ederek “Aksaray belediyemizin ve Sayın Başkanımızın Aksaray’a kazandırmış olduğu dev projeleri kadın kolları yönetimindeki tüm arkadaşlarımızla yerinde görme imkânı bulduk. Bizler gittiğimiz her mahallede her toplantıda Belediye Başkanımızın yaptığı projeleri halkımıza anlatarak tanıtacağız. Bu güzel projeleri Aksaray’ımıza kazandırdığı için Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı’ya ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021