SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Kadın Kolları Kongresi yapıldı

Ak Parti Kadın Kolları Kongresi yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.02.2015 - 17:30

Ak Parti Kadın Kolları Kongresi yapıldı

Ak Parti Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi bugün Tiyatro salonunda yapıldı. Kongreye; Genel Merkezden gelen MKYK Üyelerinden Taciser İçyer ve Tuğba Köksal, Aksaray İl Başkanı Abdülkadir Karatay, Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz-Ruhi Açıkgöz,İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç ve birçok Ak Partilinin katılımıyla Ak Parti Aksaray Kadın Kolları 4 . Olağan Kongresini yaptı.
Aksaray il kadın kolları 4.olağan kongresi bu gün saat 14.00 de belediye tiyatro salonunda çok sayıda partilinin katıldığı tek liste ile Hediye Pak kadın kolları başkanı seçildi.
Ak parti il başkanı Abdulkadir Karatay yaptığı açıklamada “ Biz her kongremize başlar iken aynı şekilde başladık. 4 şahidimiz var onlara rahmet diliyorum Özge Canın ailesine de baş sağlığı diliyorum. Ak parti ailesi olarak inşallah bu elleri kıracağız. En büyük acı kadınlara yapılan şiddet kadına şiddet uygulayan erkek namert olduğunu düşünüyorum. Kadınlar izim başımızın tacı. Bizim güçlü annelere ihtiyacımız var. Ailenin direği kadınlarımızdır.”dedi.
Milletvekili İlknur İnceöz yaptığı konuşmasında “ Biz kadınlarımızı insanların en şereflisi en değerli yere koyan yerden gelmeyiz cennet anaların ayaklarını atında kadınlarımızı siyasetin merkezine oturttu. Birileri diyor ki Ak parti kadınları ne kadar başarılı diyorlar çünkü biz çalışıyoruz. Kadınlarımız artık yeter dedi ve bizde içinde olacak söz sahibi olacağız dediler. Aile paketi ile beraber kadınların sosyal alanda değil kadınları iş hayatın dada destek vereceğiz ”dedi.
Ak parti kadın kolları başkanı hediye pak yaptığı açıklamada “ bizler bir sevdanın hayali ile cıktık yola her toplantısını her kongresini önemli bir fırsat olarak görmektir. Ak partinin sahip olduğu siyasi anlaşık 2023 hedefi büyük önem taşımaktır. Bizim taşıdığımız emanet milletin emanetidir.bizler hayatın her anlamında aktif roller üstleniyoruz . Bizler milli birliğin ve kardeşliğin ülkesiyiz. İnsan olmanın kadın olmanın huzurunu buluyoruz.”dedi.
Ak parti kadın kolları yönetimi ise başkan Hediye Pak, Arzu Camardıç, Arzu Demir, Betül Eken, Canan Gökbağ, Dilayla Karayazılı Emine Belgemen, Emine Kasalak,Fadimana Altan, Fatiş Çini, Fazilet Zehra Köktaş, Ferhan Polat, Fayza Erdogan, Gamze Er, Gülşen Kılıç, Hacer Bişkin , Hatice Acun, Hatice Andıç, Hatice Tan, Kevser Kaya, Kiraz Çetinkaya, Kudret Karabıyık, Lamia Balcı, Lütfiye Demirtaş, Meral Demir Meral Us, Merve Bakıcı, Meryem Aksöz, Meryem Çalışkan, Nurgül Uludağ, Özlem Ketsek, Sakine Gök, Sadet Zeybek, Sevda Yılmaz, Songül Irmak, Suzan Keskin, Sülün Koyuncu,Sümeyye Nur Dilektaş, Şenel Pak, Ummuhanı Zengin, den oluştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021