SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » Ak Parti Kadın Kolları İlçe Kongreleri Yapıldı

Ak Parti Kadın Kolları İlçe Kongreleri Yapıldı

A - +

Ağaçören Haberleri - 02.01.2018 - 11:34

Ak Parti Kadın Kolları İlçe Kongreleri Yapıldı

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, yaptığı açıklamada, 5. olağan kongre sürecinde tüm ilçelerdeki kongreleri, kadınların yoğun katılımıyla tamamladıklarını kaydetti.

Ak kadınların, bu kutlu yürüyüşünde öncelikli hedefinin milletin daha çok hizmet alması ve kazanması olduğunu aktaran Başkan Polat, şunları kaydetti: “Gittiğimiz ilçelerimizde, İlçe belediye başkanlarımızın ilçelerimize yaptıkları hizmetler ve kadınlarımız için yaptıkları çalışmalar bizleri çok memnun etti. O ilçedeki kadınlarımız da verilen imkânlardan kazanımlardan memnun. Biz kongre sürecimizle partimiz olarak yeni bir atılım dönemine başlıyoruz ve bu süreçte yine gücümüz kadınlarımız ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. 5. olağan kongre sürecimizde kongrelerini tamamlayan İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Önceki dönem başkanlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yine bu süreçte desteklerini esirgemeyen ilçe belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, gençlik kollarımıza ve yönetimlerimize de teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Ak Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongre sürecinde Sarıyahşi İlçe Kadın Kolları Başkanı Naciye Güçlü ve Gülağaç İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Çıtak güven tazeledi. Ortaköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Derya Duman, Ağaçören İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Hava Ecik, Güzelyurt İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Göz seçilirken, Sultanhanı İlçe Kadın Kolları Kurucu Başkanlığına ise Durdane Sarı atandı. Önümüzdeki günlerde ise Eskil Kadın Kolları 5. Olağan kongrelerinin yapılacağı bildirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021