SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti İl Başkanı Karatay; Tarihe Damga Vur!

AK Parti İl Başkanı Karatay; Tarihe Damga Vur!

A - +

Aksaray Haberleri - 05.06.2015 - 17:05

AK Parti İl Başkanı Karatay; Tarihe Damga Vur!

AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay yaptığı yazılı açıklamada, Bizi de milleti de anlamadınız. Bu ülkenin yarını değil, tam olarak bugününü olduğumuzu, Bu vatanın bekçisi değil, vicdanı ve ahlakı olduğumuz, Bu memleketin nesnesi değil, öznesi olduğumuz, Bir türlü anlamadınız diyerek Hükümete karşı oyun oynayanlara seslendi.

AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay açıklamasını devamında, Bizim Misak-ı Milli’miz coğrafi sınırlarla değil, mazlumun nerede olduğu ile belirlenir. Bu toprakları vatan olarak kabul eden herkes gibi biz de, bu vatanın öz evlatları olarak, sadece istikrar, kalkınma ve adalet için değil;

“Siz bizim için ayın parlayan yüzü gibisiniz.” Diyen Moro Müslümanları için, Mogadişu’da çöl kenarında bir köyde liderimize dua eden insanlar için, “Türkiye bizim kabul olmuş duamızdır.” Diyen Doğu Türkistan için, Afrika’da “Türkiye Müslümanlarında kazanabileceğinin elle tutulur gözle görünür örneğidir.” Diyen mazlumlar için, Kudüs’de evlerinin pencerelerinden korkusuzca ve gururla bu milletin ay yıldızlı bayrağını dalgalandıranlar için, Ayn- El Arab bölgesinde tuzağa düşürülen mazlum Kürtler için, asil Suriye halkı ve Mısır’ın Yusuf’ları için, Kosova için, Urumçi için hasılı tüm ümmet için Türkiye’mizin güçlenmesini, büyümesini dert ediniyoruz” dedi.

Liderimiz yerden Türk bayrağını kaldırdığında, aslında hilali kaldırdığını, atamız İbrahim A.S.’dan bu yana süren kadim bir davayı yerden kaldırdığını biliyoruz diyen Karatay, Bayrağın Müslüman’ın izzeti olduğunu biliyoruz. Türk Bayrağı ile yerden kaldırılan İslam aleminin izzeti olduğunun farkındayız.

Ve Yüreği; ülkesi, milleti için atan gençlik kuruluşları olarak ülkemizin bütün değerli gençlerine tek tek sesleniyoruz. Haydi, hep birlikte Yeni Türkiye’yi beraber inşa edelim. Ve sandığa giderek oyumuzu bu güzel ülkenin aydınlık günleri için kullanalım. Tarihin akışında doğru yerde durmak sizin elinizde. Her şeyi değiştirebilirsiniz. Yeter ki hayal kurmaktan vazgeçmeyin” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021