SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti İl Başkanı, Baro Başkanını Ziyaret Etti

Ak Parti İl Başkanı, Baro Başkanını Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 06.11.2017 - 12:35

Ak Parti İl Başkanı, Baro Başkanını Ziyaret Etti

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte Baro Başkanı Beytullah Coşkun’a ziyarette bulundu.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Öncelikle sıcak karşılaması için Baro Başkanımız Beytullah Coşkun ve Baro Yöneticilerimize teşekkür ederim. Bir devletin vatandaşlarının güvenli, huzurlu ve refah seviyesi yüksek bir ortamda hayatlarını devam ettirebilmelerinin asli unsurlarından biri adalettir. Adaletin tecelli etmediği bir ortamda, güven, istikrar, büyüme, kalkınma, zenginleşme, huzur gibi özlenen ve aranan kavramlar oluşmaz. Adaletin sağlanması ise ancak adil yargılanma ile mümkündür. Bu da savunma hakkının en iyi şekilde kullanılması ile sağlanabilir ki avukatlık müessesesi de savunma hakkının tecellisi adına çok önemli bir unsurdur. Ülkemizin ve milletimizin ortak değer ve çıkarları, devletin bölünmez bütünlüğü, milletin bekası gibi tartışılmaz kavramlar yargının unsurlarının tartışmasız ortak paydasıdır. Burada baro başkanlığımıza büyük görevler düşmektedir.” İfadelerine yer verdi.

Baro Başkanı Beytullah Coşkun ise Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Aksaray’a ve Aksaraylı hemşerilerimize en güzel hizmetleri sunmak bizlerin görevidir, Başkanlarımız ve yönetimlerine görevlerinde başarılar diliyorum. Rabbim birlikte ülkemize milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” Şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021