SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Heyetinden Muharip Gazilere Ziyaret

Ak Parti Heyetinden Muharip Gazilere Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 29.10.2016 - 17:32

Ak Parti Heyetinden Muharip Gazilere Ziyaret

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ziyaretleri kapsamında beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aksaray Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay yapmış olduğu konuşmasında, gönlümüz her zaman sizlerle, şehitlerimiz ve gazilerimiz bu vatan için bedelini defalarca ödediler. Allah şehitlerimizden sizlerden razı olsun, şehitlerimiz kalbimizde elbette ama gazilerimizi de unutmayacağız. Gazilerimizin gündemde kalması için elimizden geleni gayreti göstereceğiz. Kurtuluş savaşında, Çanakkale savaşında, Kore’de Kıbrıs da nasıl şehitlerimiz gazilerimiz varsa 15 Temmuz da da şehitlerimiz oldu 2000 üzerinde gazimiz var. Rabbim onlara şifa versin. İnşallah bundan sonra ki süreçte 15 Temmuz da ki birliğimizle gazilerimize sahip çıkacağız, bizler elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mustafa Dağ ise, öncelikle hakkın rahmetine kavuşan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum, gazilerimiz ölürsek şehit kalırsak gazi mantığı ile cenk etmiş vatan bayrak için tutuşan insanlar, biz gazilere selam verip kucaklamanız bizlere yeter, bizler Allah’ın izniyle gaziliği şerefimizle taşıyoruz. Katıldığımız programlarda somuncu baba diyarı ilimiz Aksaray’ı tanıtıyoruz, desteklerinizden dolayı il başkanımızdan, hükümetimizden, devletimizden Allah razı olsun dedi. Şehitlerimizi tek tek tanıtan başkan Dağ, ilimizdeki gazilerle ilgili birtakım bilgiler verdi. Bu ülke bu devlet bizim şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021