SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Heyeti, Şehit Ailelerini Ziyaret Ederek Bayramlarını Kutladı

Ak Parti Heyeti, Şehit Ailelerini Ziyaret Ederek Bayramlarını Kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 16.09.2016 - 15:25

Ak Parti Heyeti, Şehit Ailelerini Ziyaret Ederek Bayramlarını Kutladı

Ak parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Grup başkanvekili İlknur İnceöz, Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan Ak Heyet Kurban Bayramı dolayısıyla ilimiz ve ilçelerimizde bulunan Şehit Ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Şehit Aileleri ve yakınları heyeti memnuniyetle karşıladıklarını dile getirirken, Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güveni için canlarını feda eden şehitlerin anne, baba, eş ve çocuklarının bu millete ve devlete emanet olduğunu belirten İl Başkanı Karatay, sizlerin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sizlere kapımız gönlümüz her zaman açık, şeklinde konuştu.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ziyaret ettikleri şehit ailelerine Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın el yazısı ile yazdığı bayram kutlama mektuplarını teslim edip, bayramlarını kutlayarak ziyaretleri tamamladılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021