SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti heyeti OSB Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Ak Parti heyeti OSB Müdürlüğünü Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 05.04.2017 - 17:37

Ak Parti heyeti OSB Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumuna sayılı günler kala saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, bir önceki dönem milletvekili Nevzat Palta, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut, bir önceki dönem belediye başkan yardımcısı Hüseyin Altınsoy, bir önceki dönem AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırcı ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. OSB Müdürü Ayhan Ermiş tarafından karşılanan AK Parti heyeti, OSB’deki çalışmalar hakkında geniş çaplı bilgiler aldı.

OSB Müdürü Ayhan Ermiş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunun ardından Türkiye’nin yeniden ve güçlü bir şekilde inşasının başlayacağını söyledi. Yeni sistemle hükümetin icraat ve hizmet üreteceğini, bunu yaparken de anında yapacağını belirten Başkan Karatay, “Cumhurbaşkanı ile Başbakanın yetkileri birleştiriliyor. Cumhurbaşkanı yürütmenin başı oluyor. Yönetimde çift başlılık ortadan kalkıyor. Cumhurbaşkanları ve başbakanlar arasında geçmişte yaşanan türden siyasi gerilim ve krizler tarihe karışıyor. Daha istikrarlı bir yönetim sistemi geliyor. Daha hızlı karar alan, daha hızlı icraat ve reform yapan yönetim modeli oluşuyor” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021