SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Gülağaç Kongresi Yapıldı

Ak Parti Gülağaç Kongresi Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 21.10.2017 - 17:42

Ak Parti Gülağaç Kongresi Yapıldı

AK Parti’nin beldelerdeki kongrelerinin tamamlanması ardından Gülağaç’ta 6. Olağan İlçe Kongresi coşkulu ve yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, milletin güvenini kazanmış, halkta karşılığı olan partiye oy getirecek isimlerin bulunmasını istediği ve AK Parti’de teşkilatların buna göre yenilenmesi talimatıyla başlatılan kongreler tüm ülkede olduğu gibi Aksaray’da da devam ediyor. AK Parti Teşkilatları, Genel Merkezin belirlediği kongre takvimi doğrultusunda Gülağaç’ta 6. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, İlçe Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Gülağaç’ta Başkan Değişmedi
Tek listeyle seçime gidilen kongre sonucunda, mevcut başkan Ramazan Kandiş tekrar seçildi. Kongrede yapılan konuşmalarda; birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştirilerek güçlendirmesi sadece Türkiye’de değil Dünya’nın hemen her yerinde siyasi partilere örnek model teşkil etmeye devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021