SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Genel Merkez’de İl Sosyal Politikalar Başkanları Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Genel Merkez’de İl Sosyal Politikalar Başkanları Toplantısı Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 22.02.2016 - 14:31

Ak Parti Genel Merkez’de  İl Sosyal Politikalar Başkanları Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar başkanlığının düzenlediği Sosyal Politikalar İl Başkanları toplantısı düzenlendi.

İlimiz adına Aksaray il Sosyal Politikalar Başkanı Serdal Seyyirden, Kadın Kolları Adına Fatma Avan, Gençlik Kolları adına İsa Arıbaş, Engelli Koordinasyon Merkezi başkanı (EKM) adına Gül Karakoyun, Yaşlı Koordinasyon Merkezi başkanı (YKM) adına Derya Akça ve UĞUR Akbulut katılım sağladılar. Program Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuşun Açılış konuşmasıyla başladı. Programda il sosyal politikalar başkanımız faaliyetleri ile ilgili sunumu Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Genel Başkanı, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’a teslim etti. Toplantıda Türkiye’nin Sosyal yardımlaşma ve Sosyal Hizmetler, Engelli Yaşlı ve Genç bireylerle ilgili sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Ak Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar başkanlığının geçtiğimiz hafta düzenlemiş olduğu ve 81 ilden yaklaşık 200 kişinin katılım sağladığı “Türk İşaret Dili” konulu eğitime Aksaray Ak Parti Sosyal Politikalar Başkanı Serdal Seyyirden ve heyeti katılım sağlayıp eğitimlerini başarı ile tamamlayarak katılım belgelerini Burdur Milletvekili BAYRAM ÖZÇELİK, Şanlıurfa Milletvekili Mazhar BAĞLI’dan teslim almışlardı. Katılımcılar bu tür programlardan oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler. Program Dr. Şaban Kızıldağ’ın “Her şeye Rağmen Mazeret Yok” Sunumu ile sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021