SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Aksaray’da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 07.02.2015 - 16:19

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Aksaray’da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, “Molotof taşıyan, molotof bombasıyla yürüyen, yüzü maskeli adamlarla yürürüm demek, o teröristlerin ekmeğine yağ sürmek, onları teşvik etmek sokağa tahrik etmektir. Bu açıklamalarından dolayı burada açık bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınıyorum” dedi.
Aksaray Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’de milletle iktidarı millet seçsin ama yönetmesin diyen vesayetçiler arasında bir mücadelenin bulunduğunu söyledi. Bu mücadelede yer yer statükoların kazandığını, yer yer de milletin kazandığını dile getiren Gül, “AK Parti, 12 yıllık mücadele süresinde seçilmiş olanın yönettiği bir Türkiye’de demokratik düzen inşa etti. Türkiye’de milletten hiçbir yetki alamayan kurum, kuruluş, cemaat, paralel ve hiçbir gücü bu milletti asla yönetme imkanı da verilmedi. Bu milleti ancak sandıktan çıkan insanlar yönetecektir. Seçilmemiş hiçbir kurum, bu milleti yönetemeyecektir. Sözün özü budur” şeklinde konuştu.
Gül, 7 Şubat’ta yapılmak istenenin AK Parti siyasetine müdahale olduğunu belirterek, “Sandıktan çıkamayanların, milletin sandık iradesine kelepçe vuramayanların işte Hakan Fidan’a, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a kelepçe vurma arzularının temeli milletin iradesine sandıktan kelepçe vuramadıkları içindi. Onda da hamdolsun başarılı olamadılar. Beddua ettiler, fezleke verdiler, fezlekeler hazırladılar, dönemin Başbakanı’na fezlekeler hazırladılar. Terör örgütünün başı yaptılar ama bütün bu engellemelere rağmen millet o bedduaya rağmen dua etti. Sandıkta oyunu verdi ve Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olarak yukarıya gönderdiler” dedi.

“CHP VE PARALEL ÇÖPLÜĞE ATILACAK”
Türkiye’de CHP’nin sandıktan iktidar olarak çıkma imkanının asla bulunmadığını aktaran Gül, “Türkiye’de CHP darbe geleneğinden geliyor. Cuntacı bir anlayıştan geliyor. Bir diğer cuntacı da paralel yapıdır. Omuz omuza verdiler ama omuz omuza verip, kol kola girip ve sarılarak mücadele verdikleri bu siyasi yarışta ikisi birlikte tarihi çöplüğe atılacaktır. AK Parti, birlik ve beraberliğin partisidir. Öyle olmaya da devam edecektir. Hiçbir kimse bu milletin huzurunu bozmada başarılı olamayacaktır. Meclis’te bir yasa çıkarıyoruz. Bu yasada neyi öngörüyoruz. Hiç kimse molotof bombasını atamayacaktır. Hiçbir kimse yüzü kapalı eylem yapamayacaktır. Büyük İskender gibi sapan diyoruz ama bu çocukların kullandığı sapan değil, bir mancınık yaparak hiçbir vatandaşa zarar veremeyecektir. Bundan kim rahatsız oluyor biliyor musunuz? HDP’den Demirtaş rahatsız oluyor. Kobani’de 50 vatandaşımızın ölümüne neden oldu. Bütün milleti sokağa taşıyarak, tahrik ederek. HDP rahatsız oldu. Bir bakıyorsunuz Kemal Kılıçdaroğlu rahatsız oluyor. Sen ana muhalefet lideri değil misin? Sen başka bir ülkenin ana muhalefet lideri misin? Bu ülkede molotof kokteyliyle polisimiz şehit olurken, İstanbul’da belediye otobüsünde gencecik yavrumuz hayatını kaybederken, sen bu molotofları nasıl savunursun. Eğer yürüyüş olursa en önde yürürüm diyor. Bu Türkiye açısından utanılacak bir durumdur. Molotof taşıyan, molotof bombasıyla yürüyen, yüzü maskeli adamlarla yürürüm demek, o teröristlerin ekmeğine yağ sürmek, onları teşvik etmek sokağa tahrik etmektir. Bu açıklamalarından dolayı burada açık bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınıyorum” diye konuştu.
Toplantıya AK Parti Aksaray milletvekilleri Ruhi Açıkgöz, Ali Rıza Alaboyun, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, il ve ilçe yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021