SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Gençlik Kolları Yönetiminden Ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Yönetiminden Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 04.04.2015 - 13:25

AK Parti Gençlik Kolları Yönetiminden Ziyaret

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mert Gökduman, Aksaray Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç ve yönetimi Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Teşkilat yapılanmasında gerçekleşen kongre sonrasında yenilenme süreci başlatan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, yeni yönetimiyle Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. Görüşmeye Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mert Gökduman da eşlik ederken parti genel merkezinin gençlik kollarına büyük önem verdiği aktardı.

Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, yönetim kurulu üyelerini Başkan Yazgı’ya tanıttı. Ziyarette Ak Partinin üniversite teşkilatı ÜNİAK yönetimi de hazır bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, parti faaliyetlerinin aralıksız sürdüğüne işaret ederken geçtiğimiz günlerde İstanbul adliyesinde yaşanan terör saldırısını kınadı. Gençlik Kolları Başkanı Kılıç, saldırı sonucu Şehit düşen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet diledi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Merkez İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç ile birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Gençlik Kollarını; siyasetçi yetiştiren bir kurum olarak değerlendiren Başkan Yazgı “Gençlik Kolları demek siyasetin en temel yapı taşı demektir. Parti içindeki en aktif görevleri yine gençlik kolları üstleniyor. Gençlerimize bakıyorum herkesin gözünün içi gülüyor. Tanışma sırasında herkes üstlendiği görevleri de söyledi. Bu teşkilat içinde bu şekilde görev ve sorumluluk bilincinin paylaşılması yapılacak işleri kolaylaştıracaktır” dedi.

İstanbul’da Adliye Sarayında mefhum terör saldırısını kınayan Başkan Yazgı, “Milletimizin başı sağ olsun. Saldırıda şehit düşen Savcı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021