SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kılıç’ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kılıç’ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 29.10.2018 - 11:37

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kılıç’ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kılıç mesajında, “Bugün, milletimizin bütün fertlerinin Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında, her açıdan tam bağımsız bir Türkiye kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği o müstesna günün 95. yıl dönümünü büyük bir heyecan, onur ve kardeşlik duygusuyla kutluyoruz” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kılıç, mesajına şöyle devam etti: “Gazi Mustafa Kemal’in ‘En Büyük Eserim’ dediği cumhuriyet değerlerimizin etrafında 95 yıldır belki de hiç olmadığı kadar kenetlendiğimiz bir dönemdeyiz. 2023 yılı hedeflerimize ulaşabilmenin azmi ve kararlılığını 7’den 70’e en yoğun şekilde yaşadığımız bu günlerin, birliğimizi daha geliştirecek, kardeşliğimizi derinleştirecek, aynı hedefe ulaşabilme şuurumuzu güçlendirecek çok önemli köprüler olduğuna inanıyorum. Çok değerli vatandaşlarımızın da yakinen takip ettiği ve vakur duruşuyla aslında en güzel cevabı verdiği, milletimizin huzurunu, devletimizin güvenliğini hedef alan olayların yaşandığı bir süreçten geçiyoruz. Bu son derece anlamlı duruşumuzla, kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına da bir kere daha en güzel cevabı vermiş olacağız. Bu noktada, geleceğe daha güvenli bakmamız hususunda en büyük güvencemiz olan genç kardeşlerime de çok büyük görevler düşüyor. Genç kardeşlerimin, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yücelterek, geleceğe el ele, gönül gönüle daha bir güvenle bakmamız noktasında en yüksek iradeyi ortaya koyacaklarına eminim. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan medeniyetin en büyük mirasçıları olarak, devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek ülkemizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımaya kararlıyız. Devletimizin kararlılığı ve milletimizin devletine olan inancıyla sadece bölgesinin değil, dünyanın istikrar, huzur ve refahı için daha çok gayret sarf eden bir ülke olmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla, yurt içindeki ve dışındaki bütün vatandaşlarımızın, yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklarımız ve genç kardeşlerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021