SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Gençlik Kolları, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

AK Parti Gençlik Kolları, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 03.04.2018 - 9:39

AK Parti Gençlik Kolları, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı içinde görev alan genç isimler, kendilerini ve üstlendikleri görevleri anlattılar.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, gençlik kolları olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili Başkan Yazgı’ya bilgi verdi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti teşkilatını aileye benzeterek “Bende teşkilatın içinden gelen bir abiniz olarak, teşkilatın içinden gelmek ve teşkilatın içinde yetişmek bu işin başlangıcı olduğunu söylemek istiyorum. Teşkilatımız bir aile, aynı zamanda bir eğitim yuvasıdır. O yüzden iyi bir yerdesiniz” dedi.

Türkiye’de genç nüfusun ağırlıkta olduğunu ifade eden Bakan Yazgı, “Buradaki gençlerimizi görünce çok dinamik, güçlü ve iyi bir kadro ile işe başladığınızı gördüm. Teşkilatın içinde olmak, özelliklede Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu görevleri almak yarınlarımız için çok önemlidir.

Bu arada Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Ve teşkilatımızın bilgilendirilmesi bize düşüyor. Tabi ki aynı zamanda vatandaşlarımızı da bilgilendiriyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli. Çünkü genç bir toplumuz. Aksaray Üniversitemizin 20-25 bin öğrencisi var. Gençlerimizin bizden istekleri ve beklentileri neler, sizlerin vasıta ile öğreniyoruz. Projelerle ilgili tavsiyelerinize göre hizmetlerimizi sürdürüyoruz” ifadeleri kullandı.

Belediye Başkanlığı görevinin 4. yılını tamamlandığını açıklayan başkan Yazgı, “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gelecek yıl yani 2019’da seçim var. Ancak biz teşkilat olarak hiçbir zaman boş durmadık ve ara vermeden çalıştık. Bu süreçte halkımıza hizmet etmeyi süreceğiz” diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ise “Teşkilattan gelen bir başkanımız var. Haliyle parti ve belediye arasında iyi bir ilişkisi var. Başkanımızın görev süresi boyunca birçok seçim geçirdik, 15 Temmuz’u yaşadık. Bütün bunlara rağmen kendisi Aksaray’da birçok projeyi başlattı. Partimizin değil, tüm Aksaray’ın Belediye Başkanı olduğunu gösterdi. Kapısını herkese açıktı. Her öneriyi dinledi. Bizler başkanımızın yanındayız. Belediyemizin çalışmalarını şehrimizin her noktasında anlatmaya hazırız” dedi.

Başkan Yazgı, kendisini ziyarete gelen Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetimine teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021