SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Eğitim İstişare Toplantısını Yaptı

AK Parti Eğitim İstişare Toplantısını Yaptı

A - +

Aksaray Haberleri - 05.03.2016 - 10:08

AK Parti Eğitim İstişare Toplantısını Yaptı

Aksaray’da öğretmen ve okul müdürleri ile bir araya gelen AK Parti Teşkilatı, eğitim istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim istişare toplantısına çok sayıda öğretmen, okul müdürü, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, STK Başkanları ve AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay katıldı. Aksaray’daki okulların genel durumlarının ve eğitimlerin değerlendirildiği toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, AK Parti hükümeti olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Eğitimin her alanda önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Karatay, özellikle küçük çocukların eğitiminin daha önemli olduğunu vurguladı. Okullarda verilen eğitimler ve eğitim seviyeleri hakkında da bilgiler alan İl Başkanı Karatay, Aksaray’ın eğitim seviyesini artıracaklarını belirterek gerekli tüm çalışmaların yapıldığını söyledi. Aksaray’da eğitim alanlarında birçok çalışma yapıldığına değinen Başkan Karatay, yeni yeni projelerinde yakın zamanda hayata geçeceğinin müjdesini verdi.

Yeni proje kapsamında 300 okuldan gönüllü 300 öğretmenle 3 bin öğrenciye ulaşıp öğrencilerin ve Aksaray’ın eğitim seviyesini zirveye taşıyacaklarını belirten Başkan Karatay, bu projenin özel bir çalışma olduğunu kaydetti. Proje kapsamında kurslar, sosyal faaliyetler, eğitim seminerleri gibi birçok alanda özel çalışmalar yapılacağını sözlerine ekleyen İl Başkanı Karatay, amaçlarının Aksaray’ın çocuklarını gelecekte güvenli bir yere taşımak ve siyasi ve bürokraside çocukların söz sahibi olmasını sağlamak olduğunu kaydetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021