SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Ak Parti Bu Kongreden Güçlenerek Çıkmıştır”

“Ak Parti Bu Kongreden Güçlenerek Çıkmıştır”

A - +

Aksaray Haberleri - 14.09.2015 - 16:30

“Ak Parti Bu Kongreden Güçlenerek Çıkmıştır”

Aksaray Milletvekili Nevzat Palta yaptığı yazılı basın açıklamasında gerçekleşen Ak Parti Olağan Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Palta: “ 14 Ağustos 2001 de hizmet yolculuğuna başlayan Ak Parti Millete hizmet yolunda her zamankinden daha güçlü bir şekilde ilerlemektedir. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen 5. Olağan Kongremiz ile Sayın Ahmet DAVUTOĞLU bir kez daha genel başkanlığa güçlü bir destekle seçilmiş, böylece görevine kaldığı yerden devam etmektedir.

Ak Parti doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bu milletin ortak değeri; birlik ve beraberliğinin, kardeşliğinin en güzel örneğidir. Milletimize hizmet etmek gibi ulvi bir görevi 14 yıldır en iyi şekilde yerine getirmeye gayret eden Ak Pati; bu kongre sonrasında birlik ve beraberliğini, motivasyonunu artırarak yoluna devam edecektir. Partimizin en üst temsil organı olan Genel Başkanımızdan mahalle temsilcimize kadar bütün partililerimiz dava kardeşliği hukuku ile 14 yıllık bu tarihi yürüyüşe daha güçlü bir şekilde devam edecektir.

1 Kasım 2015‘ te gerçekleşecek seçimlerle birlikte Ak Parti’nin aynı aşk ve kararlılıkla görevine devam edeceğine, milletimizin de bu yönde desteğini esirgemeyeceğine olan inancım tamdır.

Ak Partinin her bir neferi omuzlarında taşıdığı sorumluluğun farkında, bir dava bilinci ile bu emanete sahip çıkmaktadır. Şu gerçek hepimizce malumdur ki Ak Parti ile Türkiye’nin kaderi ortaktır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021