SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Bir Dava, Bir Erdemliler Hareketidir

AK Parti Bir Dava, Bir Erdemliler Hareketidir

A - +

Aksaray Haberleri - 10.09.2019 - 12:47

AK Parti Bir Dava, Bir Erdemliler Hareketidir

Seçimlerin geride kaldığını 4.5 yıl kesintisiz hizmet döneminin başladığına dikkat çeken AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, bu süreçte gece gündüz çalışarak, Aksaray’ı 2023 hedefine hazırlayacaklarını aktardı.

Ergenekon ve Balyoz sürecinden başlayarak Gezi olayları, parti kapatma, 15 Temmuz ihaneti ve ekonomik saldırılara varıncaya kadar bir sürü badireyle mücadele ederek bu günlere geldiklerini, buna rağmen Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da da hizmet ürettiklerini vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, gelecek süreçte yaptıkları hizmetlerden daha fazlasını vatandaşların hizmetine sunacaklarını aktardı.

AK Parti’nin bir dava, bir erdemliler hareketi olduğunu belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti’de ben değil biz vardır. AK Parti bu anlayışla daha güçlü şekilde yarınlara ulaşacak. AK Parti bir hizmet partisidir, slogan partisi değildir. Bizim slogana değil hizmete ihtiyacımız var. AK Parti hizmet anlayışını, merkezi idarede olduğu gibi yerel yönetimlerde de en iyi şekilde ortaya koymuştur. Bugün AK Parti ile yoluna devam eden il, ilçe ve beldelerimizdeki büyük değişimi kadirşinas vatandaşlarımız çok iyi bilir. Nereden nereye geldiğimiz ortadadır. Ancak yapılan tüm hizmetleri hiçbir zaman yeterli görmedik ve üstüne koymanın derdinde olduk.” dedi.

Merkezi idare ve yerel yönetim ile el ele Aksaraylılar için daha iyi bir gelecek hazırlayacaklarını aktaran Altınsoy, “AK Parti, partilerden bir parti değil, bir millet hareketi olarak çıktığı bu yolda bugün ne geçmişin karanlığına ağıtlar yakacağız ne de dünkü başarılarımıza destanlar yazacağız. Aydınlık Türkiye için geleceğimiz için 18 yıldır olduğu gibi bundan böyle de milletimizle birlikte bu kutlu yürüyüşte ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkeleriyle 2023 hedeflerimize doğru azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021