SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Belediye Başkan Adayı Dinçer’den Oda ve Borsa’ya Ziyaret

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dinçer’den Oda ve Borsa’ya Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 17.12.2018 - 9:22

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dinçer’den Oda ve Borsa’ya Ziyaret

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

AK Parti İl Binasında Kadın Kolları tarafından düzenlenen programın arından AK Parti Aksaray teşkilatları, Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş ve Yönetim Kurulunu ziyaret ettikten sonra Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Yönetimine de ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde, Aksaray’da devlet yatırımlarının kesintisiz devam ettiğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Altınsoy; “İlimiz ekonomisinde çok önemli konumlarda bulunan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ve Ticaret Borsası’na yönelik yaptığımız ziyaretlerle ilimizde devam eden yatırımlar ve ilimize kazandırabileceğimiz yatırımlar hususunda istişarelerde bulunduk. Devletimiz bir taraftan sınır ötesi operasyonlarını başarıyla sürdürürken diğer taraftan da yatırımlarını kesintisiz sürdürüyor. Hükümet yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği ilimizde tanıtım noktasında da kuruluşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş’a, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’e ve çok değerli yönetim kurul üyelerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına, planlı ve projeli, kararlı, tevazu, samimiyet ile başladıklarını belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Dinçer ise; amaçlarının güzel, yaşanabilir bir şehir oluşturmak olduğunu belirtti. Hazırladıkları projelerle Aksaray’ın ufkunu açacaklarını ifade eden Dinçer, “Projelerimizle şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek istiyoruz. Bu konuda hem Ticaret ve Sanayi Odası hem de Ticaret Borsası Başkanlarımızla istişarede bulunduk. Bizlere kapısını ve gönlünü açan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş’a, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ile yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021