SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti, Aksaray’da Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti, Aksaray’da Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.12.2018 - 16:03

AK Parti, Aksaray’da Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı tarafından aday gösterilmesinin ardından yereldeki çalışmalarına başladı.
Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri seçim kampanyasına start verdi.
Parti binasında bir araya gelen AK heyet burada ziyaretleri kabul etmelerinin ardından öğle namazını Ulu Cami’de eda etti. Emekliler Dinlenme Evinde yoğun ilgi ile karşılanan AK heyet, vatandaşlardan destek ve dua istedi.
Aksaray’da seçim seferberliğini başlattıklarının altını çizen İl Başkanı Altınsoy, “31 Mart seçimlerinde Evren Dinçer kardeşimizi çok yüksek bir oy oranıyla belediye başkanı yapacağımıza inancım tamdır. Bu seçimlerdeki sloganımız olan tevazu, samimiyet ve gayret ile inşallah gönüllere gireceğiz. Ve gönül belediyeciliğini, gönüllere nakış nakış işleyeceğiz. Bu bilinçle bütün teşkilatlarımız ile birlikte var gücümüzle çalışarak seçimlerden Allah’ın izni milletimizin desteğiyle zaferle çıkıp bu başarıyı hep birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.
Gittiği her ortamda yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan adayı Evren Dinçer ise, “Aksaray için yapılacak işleri hep birlikte yapacağız. Yatırım, hizmet ve projelerimizin merkezinde halkımız olacaktır. Önemli olan gönülleri kazanmak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gönül belediyeciliği yapmak. Biz de bu doğrultuda şimdiden çalışmalarımıza başladık. Hangi partiye rey verirse versin her bir vatandaşımız bizim için kıymetli olduğu gibi onların dualarında yer alıp onların sesi olmak bizler için şeref olacaktır. Aksaray’ı hep birlikte yöneterek huzuru, güveni ve mutluluğu daim edeceğiz” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021