SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Aksaray Milletvekili Serdengeçti’nin acı günü

Ak Parti Aksaray Milletvekili Serdengeçti’nin acı günü

A - +

Aksaray Haberleri - 29.08.2016 - 11:36

Ak Parti Aksaray Milletvekili Serdengeçti’nin acı günü

AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti’nin eniştesi Hafız Hilmi Şammaz Özan (58) vefat etti.
AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti’nin eniştesi Hafız Hilmi Şammaz Özan (58) vefat etti.
Önceki gece kalp yetmezliği teşhisi ile Konya Tıp Fakültesine sevk edilen Hafız Hilmi Şammaz Özan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Milletvekili Mustafa Serdengeçti’nin eniştesi Hafız Hilmi Şammaz Özan, hafta sonu Somuncu Baba Külliyesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.
Ak Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti’nin eniştesi Hafız Hilmi Şammaz Özan’ın, cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı, Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, il protokolü ile vatandaşlar katıldı.
Konya Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybeden eniştesi Hafız Özan için taziyeleri kabul eden Milletvekili Serdengeçti, “Eniştem H. Şammaz Özan Beyin vefatından ötürü gerek telefonla, gerekse buraya kadar teşrif edip acımızı paylaşan herkesten Allah razı olsun. Bizi yalnız bırakmayan bütün eş ve dostlarıma müteşekkirim” dedi.
Birlik Haber Gazetesi olarak bizde merhum H. Şammaz Özan’a Allah’tan rahmet Milletvekilimiz Mustafa Serdengeçti ve Özan ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021