SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Aksaray İl Başkanı Görevinden İstifa Etti

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Görevinden İstifa Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 17.08.2017 - 17:15

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Görevinden İstifa Etti

20 Aralık 2014 tarihinden itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Başbakanımızın ve halkımızın teveccühü ile Aksaray il başkanlığı görevini deruhte ediyorum. Bu süreçte Aksaray il teşkilatı olarak 7 haziran ve 1 kasım seçimlerinden ve tarihi 16 nisan referandumundan alnımızın akıyla çıktık hamd olsun. Bu süreçte yol yürüdüğüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Rabbime bize böyle dostlar nasip ettiği için bize böyle dava arkadaşları nasip ettiği için hamd ediyorum. 20 Aralık 2014 tarihinden bugüne taşımaktan şeref duyduğum, onur duyduğum il başkanlığı görevini Rabbimin ve milletimizin emaneti olarak görüp gücümüz yettiğince yerine getirmenin gayreti içinde olduk.

Ak Parti bu milletin varlık ve yokluk mücadelesinin bugün için ete kemiğe bürünmüş organize olmuş halidir. Bu kutlu mücadelede Liderimiz Başkomutanımız Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bir ekibin parçası olduğumuz için ve millete ümmete hizmet yolunda bize yorulmayı çabalamayı koşturmayı nasip eden Allah’a hamd olsun. Millet olarak tarihi olaylara şahitlik ettiğimiz bu günlerde, FETO yapılanmasının her türlüsü açığı gizlisi kriptosu mahremi vs. Mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de yarın da bütün şiddetiyle devam edecektir. Savaşımız kuklalarla değil kuklacıyladır. Sayın Cumhurbaşkanımız fetö ihanet yapılanması ile mücadelesinde asla yalnız kalmayacaktır. 16 yıl önce bu milletin aziz evlâdı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bayrağı acılan ve adına ak parti ismi verilen partimiz milletin varlık yokluk mücadelesi ile beraber gönülleri şehirleri zihinleri mamur etmiştir. Bundan sonra da her daim kendini yenileyerek, dik durup eğilmeyerek, hep genç kalarak bu aziz milletimize hizmet etmeye devam edecektir.

Bu vesileyle önümüzdeki kongre sürecinde il başkanlığına aday olmayacağımı ifade etmek istiyorum. Bu emaneti tarafıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çalışmalarımızda destek olan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırıma, Teşkilat Başkanımız Sn Mustafa Ataş’a, Grup Başkan Vekilimiz İlknur İnceöz’e, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti’ye, Ali Rıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz, Ahmet Yaşar’a, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve teşkilatımızın fedakâr yöneticilerine ve hassaten 3 yıl boyunca yalnız bırakmayan il yönetim kurulu üyelerime ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Ve son bir teşekkürü de AKSARAY’ımızın güzide insanları hemşerilerimize yapmak istiyorum. Partimize ve vatanına sahip çıkarak bizleri her platformda zirveye çıkaran aziz hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.

Bundan sonraki süreçte partimizin neferi olarak şahsım ve yönetim kurulu üyelerimin ülkemiz ve şehrimiz için aynı tempoyla ve azimle çalışmaya devam edeceğimizi ve partimizin emrinde olacağımı belirtmek isterim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021