SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Aday Adayı Yaşar Öztürk, Gezilerine Devam Ediyor

AK Parti Aday Adayı Yaşar Öztürk, Gezilerine Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 01.05.2018 - 10:31

AK Parti Aday Adayı Yaşar Öztürk, Gezilerine Devam Ediyor

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Yaşar Öztürk, seçim çalışmalarına Ortaköy İlçe teşkilatını ziyaret ederek devam etti.
Seçim startıyla birlikte aday adayı olduğu bölgenin bütün ilçelerini dolaşan Yaşar Öztürk, “Gelecek AK Parti’de şekillenecek” dedi.
Yaşar Öztürk, herkesle teker teker tokalaşıp sohbet ediyor. Aksaray ilçeleri Ortaköy, Sarıyahşi, Güzelyurt, Ağaçören, Eskil ve Sultanhanı ilçelerini dolaşan Öztürk, AK Parti’nin ilçe merkezindeki teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerin ardından bölgedeki vatandaşlarla sohbet ediyor. Bizim insanlarımız cefakar, yürekli Anadolu insanlarıdır. Beni kendi kardeşleri gibi, evlatları gibi karşılıyorlar. Bu beni çok mutlu ediyor” dedi.
Hem kendisi hem de partisi için destek isteyen Öztürk, seçimlerde Türkiye’nin daha güçlü bir şekilde yönetileceğini belirterek, bunun için vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

“HER ŞEY AKSARAY İÇİN”

Aksaray için uyumadan gece gündüz çalışmak için yola çıktıklarını Öztürk, Türkiye’nin her yerinde bizim insanımız için el ele, gönül gönüle, yürek yüreğe çalışmaya hazırım. El birliğiyle partimizin ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda yeniden büyük Türkiye’yi şekillendireceğiz. Tasarladığımız projelerimizi belediyelerimizle, ilçe sakinlerimizle birlikte bir bütün olarak inşallah hayata geçireceğiz” diye konuştu.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Yaşar Öztürk ; “Ülkemiz Cumhuriyet tarihinden bu yana ilk defa kendisine 50 yıllık, 100 yıllık hedefler koyuyor. Hatırlayın Ak Parti öncesi ertesi günün programı yapılamıyordu. Sizlerin destekleriyle Ak Partinin daha uzun süre iktidarda kalması hem huzurun hem de istikrarın devam etmesi açısından büyük önem taşıyor. İlçeleri ayrı ayrı düşünmüyoruz, eğer bir kalkınmışlık olacaksa bu merkezle birlikte tüm ilçelerimizle aynı anda olmalıdır. Bir siyasetçi tek başına hiçbir şey yapamaz. Bölgenin esnafıyla, iş adamıyla, vatandaşıyla, siyasetçisiyle, belediye başkanıyla, milletvekiliyle, bürokratıyla yani toplumun tüm kesimiyle oturup birlikte hareket etmek zorundadır. Bizde bu hareketle çalışmalarımızı ve planlarımızı yürüteceklerini söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021