SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Kadınlardan, Mehmetçiğe Destek Kermesi

Ak Kadınlardan, Mehmetçiğe Destek Kermesi

A - +

Aksaray Haberleri - 09.04.2018 - 13:51

Ak Kadınlardan, Mehmetçiğe Destek Kermesi

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e düzenlediği ‘Zeytindalı Harekatı’nda görev alan Mehmetçik ve Polislere destek olmak amacıyla, Ak Parti Kadın Kolları Tarafından düzenlenen kermes büyük ilgi gördü.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Anadolu kadınlarının yapılacak en güzel davranışlardan birini ortaya koyduğunu belirterek, “Belki Mehmetçikle birlikte cephede nöbet tutamıyoruz, birebir yan yana duramıyoruz ama dualarımızla ve emeklerimizle yanlarımızda olduğumuzu, her anlamda destek olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bugün burada ilk başlangıcı yaptık, yarın bir başka ilçemizde veya Türkiye’nin başka bir köşesinde hanım kardeşlerimiz bu tür etkinliği yaparak, Mehmetçiğimize desteğimizi gösterecektir. Dualarımızla ve emeklerimizle her daim yanlarındayız” diye konuştu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Zeytin Dalı harekatı’nda görev alan ana kuzusu Mehmetçiğe, polise destek olmak için bu etkinliği düzenlediklerini dile belirterek, “Vatanımız milletimiz sağ olsun bayrağımız dalgalansın, şahadet şerbeti içen şehitlerimizin makamı yüksek olsun. Rabbim onların şefaatlerine bizi nail eylesin, ailelerine sabır versin. Gazilerimiz acil şifalar versin” ifadelerini kullandı.

Belediye önünde düzenlenen kermese; Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Yönetim kurulu üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021