SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak kadınlar mahalle ziyaretlerinde

Ak kadınlar mahalle ziyaretlerinde

A - +

Aksaray Haberleri - 26.04.2015 - 9:56

Ak kadınlar mahalle ziyaretlerinde

Aksaray AK Parti Kadın Kolları Başkan Hediye Pak öncülüğünde seçim çalışmalarının Aksaray’ın Ak kadınlarına yakışır şekilde sürdürüyor. Mahalle mahalle dolaşan AK Gönüllü kadınlar Çiftlik Mahallesindeki hanımlarla buluştu. Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yoğun katılım içinde gerçekleşen ziyarette seçim beyannamesinin yanı sıra AK Partinin Kadınlara yönelik Ak İcraatlarından bilgiler verdiler.

Hiçbir iktidar döneminde kadın haklarının bu denli önemsenmediğini belirten Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak “bu ülkenin geleceğinin mimarı olan annelerin haklarını gözetmek bizim birincil görevlerimizdendir. Şiddet ne insana ne kadına yakışır buna dur dedik ve demeye de devam edeceğiz. Sizlerde kendinizi ezdirmeyin haklarınızın farkında olun bizler her zaman sizin yanınızda olacağız. Siz hanımlar destek ve dualarınızı esirgemeyin, ayaklarınızın altındaki cennetten bizleri mahrum etmeyin. Sizler Aksaray için bu ülke için önemlisiniz bunu bilin ve evlatlarınızı sorumlu bireyler olarak yetiştirin,” dedi.

Sizin her bir oyunuz Aksaray’ın Türkiye’nin geleceğini etkileyecek diyen Pak, hanımların istek, talep, soru ve temennilerini dinledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021