SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Kadınlar, Anneler Günü ve Referandum Başarısını Kutladılar

Ak Kadınlar, Anneler Günü ve Referandum Başarısını Kutladılar

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2017 - 9:44

Ak Kadınlar, Anneler Günü ve Referandum Başarısını Kutladılar

Aksaray Ak Parti Kadın Kolları, Kılıçaslan parkında düzenlenen piknikle hem Anneler Günü’nü hem de 16 Nisan’da yapılan Referandumda elde edilen başarıyı kutladı.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Başkan Yardımcısı Gül Yarız ve yönetim kurulunda yer alan çok sayıda hanımın katıldığı piknikte Adanalı Nuri Usta tarafından mangal yapıldı.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, yaptığı açıklamada öncelikle başta şehit anneleri olmak üzere tüm Annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Köktaş, 16 Nisanda yapılan Cumhurbaşkanlığı Halk Oylaması Referandumu öncesi yaptıkları çalışmalarla Aksaray’ın % 75.58’lik oy oranı ile Türkiye Genelinde Aksaray’ın 2.liğe taşınmasında Kadın kolları olarak önemli bir rol aldıklarını ifade etti. Köktaş, Bu başarının elde edilmesinde özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı emeği geçen tüm hanımlara Teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021