SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Heyetten Ziraat Odası’na Teşekkür Ziyareti

Ak Heyetten Ziraat Odası’na Teşekkür Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 10.11.2015 - 12:59

Ak Heyetten Ziraat Odası’na Teşekkür Ziyareti

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti.
Ziraat Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten İl Başkanı Karatay, çiftçilere yönelik çok iyi hizmetlerin yapıldığını belirterek, son olarak ÇKS kayıtları kapsamında tarım ve ziraat odasının birleştiğini, çiftçileri hiç uğraştırmadan bir noktadan verilen hizmet için Başkan Koçak’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Tarım ve hayvancılığın Aksaray’da çok önemli bir geçim alanı olduğunu ifade eden İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Tarım ve hayvancılık sektörü Aksaray’da olduğu gibi Türkiye’de de çok önemli bir sektör. Hükümet olarak bunun bilincinde ve takipçisiyiz. Bu anlamda hükümetimiz birçok alanda tarım ve hayvancılık sektörü temsilcilerini çeşitli desteklemeler yapıyor. Allah izin verirse bu tür destekleme ve çalışmalarla tarım ve hayvancılığımız çok daha iyi yerlere gelecek” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise tek amaçlarının çiftçilere hizmet olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Koçak, “Malumunuz Aksaray’ımızın yüzde 80’i tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlıyor. Bu üreticilerimiz ile hükümetimiz arasında bir de aracı bir kurum gibiyiz. Hükümetimiz sağ olsun birçok alanda destek sağlarken, bizlerde ziraat odası olarak burada hizmeti çiftçilerimizin ayağına getirerek işlerini kolaylaştırıyoruz” diye konuştu.
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk, tarım ve hayvancılığın geçmişe bakıldığında çok iyi yerlere geldiğini söyleyerek, “Bizlerde il genel meclisinde tarım ve hayvancılığı yakından takip edip yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Özellikle Aksaray’da tarım ve hayvancılık çok önemli. Çünkü nüfusunun yüzde 80’i tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlıyor. Geçmişe baktığımızda bin bir güçlükle yapılan ve önünde birçok engelin olduğu tarım ve hayvancılık sektörü, bugün baktığımızda tamamen kazanç sağlayan ve her geçen gün kalitesini artıran bir sektör oldu” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021