SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Heyetten Futbola Destek

AK Heyetten Futbola Destek

A - +

Aksaray Haberleri - 14.12.2015 - 15:53

AK Heyetten Futbola Destek

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk ve AK Partili yöneticiler, Dağılgan Stadyumu’na giderek Aksaray 1989 Futbol Takımı ile Karaman Spor’un karşılaşmasını izledi. İlk olarak soyunma odasında futbolcuları ziyaret eden AK Heyet, maç öncesi futbolculara başarılar dileyerek, daha sonra Dağılgan Stadı içine geçerek takımın Başkanı Mustafa Timuçin tarafından isimlerine özel hazırlanan formaları aldı.

Burada bir açıklama yapan Milletvekili Mustafa Serdengeçti, devlet kanalı ile Aksaray’da faaliyet gösteren spor kulüplerine ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını belirterek, “Bu konuda spor kulüplerimizin başkan ve yöneticileri bizlerle bilgi paylaşımı yaparlar, bizleri sıkça rahatsız ederlerse, Türkiye’nin çeşitli illerinde yardım alan bütün spor kulüplerinin aldığı yardımları bizde ilgili bakanımızla görüşerek ilimize getirmek için çalışırız. Aksaray’da yatırımları devam eden spor tesislerimizin yakın takipçisi olacağız ve gerekli eksik ve ihtiyaçlarımızı da biran evvel gidermek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Stadyuma küçük kızı ile birlikte gelen İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray 1989 futbol takımının değerli yöneticilerinin nazik davetlerine icabet ettiklerini belirterek, “Onların sorunlarını yakından dinleme imkanı bulduk. Genç bir futbol takımı oluşturmuşlar. Ligdeki puan durumuna bakıp aldanmamak lazım. Bizlerde sayın milletvekilimizin duygu ve düşüncelerine katılıyoruz. Bende sporun bütün dallarını ve özellikle futbolu severek izliyorum. Fırsat buldukça bundan sonra katımımızın maçlarını takip etmeye gayret edeceğim” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise göreve geldikleri günden bu yana gerek belediye bünyesinde, gerekse amatör spor kulüplerine verdikleri desteğin ortada olduğunu belirterek, “Bugün bu soğuk havada böylesi güzel bir takımın futbol maçını izlemek keyif vericiydi. Belediye olarak spora her zaman imkanlarımız çerçevesinde desteklerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021