SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Heyetten Belediyelere Ziyaret

Ak Heyetten Belediyelere Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 04.02.2016 - 15:19

Ak Heyetten Belediyelere Ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay öncülüğünde İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Alakuş ve heyeti ile birlikte Demirci belediye başkanı Hüseyin Us, Gülağaç belediye başkanı Faruk Teymen, Güzelyurt belediye başkanı Ünal Demircioğlu ve Gülpınar belediye başkanı Mustafa Baymışlıoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette: İl Başkan yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Alakuş Ak Parti Yerel Yönetimler Birimi olarak Belediyelerimizin görüş ve fikirlerini almak bizler için önemli. Seçim süreci bittikten sonra yapılan çalışmaları projeleri ve sıkıntıları istişare etmek üzere ziyaret ediyoruz. Hükümetimizin Belediyelerimize vermiş olduğu destek ve çalışmalar devam edecek. Belediyelerimizi daha ileriye taşımak ve güzel hizmetler vermek adına çalışma gayreti içerisindeyiz. Sizlerinde bu süreçte vermiş olduğunuz desteğe ve emeklerinize teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021