Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Heyetten Anlamlı Ziyaret

AK Heyetten Anlamlı Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 12.07.2019 - 11:31

AK Heyetten Anlamlı Ziyaret

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 15 Temmuz darbe gecesi şehadet şerbeti içen Kahraman Şehit Önder Güzel’in kıymetli ailesini, ardından hain gecede gazi olan Veyis Gümüşsoy ile Kazım Yılmaz’ı ziyaret etti.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, eşi Serap Altınsoy Hanımefendi ve beraberlerinde AK Parti Aksaray Kadın Kolları İl Başkanı Ferhan Polat, İl Sosyal Politikalar Başkanı Ayşegül Türk ile birlikte 15 Temmuz Şehidi Emniyet Müdürü Önder Güzel’in ailesine ziyarette bulundular.

Şehit Emniyet Müdürü Önder Güzel’in Annesi, kardeşi ve eşi ile hasbihal eden AK heyet, şehitlere Allah’tan rahmet dileyip, kutsal vatan toprağının şehit kanları ile sulandığı emanetleri ailelerinin her zaman baş tacı olacağını belirtti.

AK heyet daha sonra 15 Temmuz Gazisi Veyis Gümüşsoy’u ardından Kazım Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.

15 Temmuz’daki darbe girişiminin şehit ve gazilerin büyük iradesi ve özverisiyle engellendiğini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Bu ülkeye, demokrasimize ve evlatlarımızın geleceğine sahip çıkan şehit ve gazilerimize minnettarız. O gün bu aziz millet vatanına sahip çıkmak için meydanlara indi. Ancak bazı vatandaşlarımız gazi bazıları ise bu vatan için şehit oldu. Şehit ve gazilerimiz bu ülkenin bölünmesine izin vermedi. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet gazilerimize ise acil şifalar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit ailesi, gaziler ve yakınları kendilerine gösterilen yakın ilgi nedeniyle AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021