SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “ Ak Heyette, Durmak Yorulmak Yok Yola Devam”

“ Ak Heyette, Durmak Yorulmak Yok Yola Devam”

A - +

Aksaray Haberleri - 21.08.2015 - 15:41

“ Ak Heyette, Durmak Yorulmak Yok Yola Devam”

İl Başkanı Abdulkadir Karatay beraberindeki Ak Heyet ile birlikte, ilk önce Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak’ı makamında ziyaret etti, akabinde belde sakinlerinin düğünlerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini ve beldede yapılan Anadolu Lisesi İnşaatında incelemelerde bulunduklarını ifade etti.

Beldemizde ki eğitim alanında Anadolu lisesinin gerçekten büyük bir ihtiyacını gidereceğini belirten il başkanı, Gelecek yıl eğitim–öğretim yılına yetiştirilmesi planlandığını vurguladı. Aksaray’da 2002 yılında derslik sayısının 1701 iken, Ak Parti döneminde bu sayının 3853’e çıkartılarak 13 yıl içersinde tüm cumhuriyet döneminde yapılan derslik sayısı kadar derslik yapıldığını belirtti. İl Başkanı, akıllı tahtanın liselere kurulduğunu ve ortaokullara da akıllı tahtaların kurulacağını, tablet bilgisayarlarında okulların açılmasına müteakip öğrencilere dağıtılacağını, eğitim seviyesinin ve kalitesinin artması için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Sultanhanı belde gezisinde, Ak heyet beldede düğünleri yapılan ailelere hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ve bu anlamda her fırsatta vatandaşlarımızla iç içe olduklarını vurguladı. Toplum bireylerinin temeli aile olduğunu hatırlatmak istiyorum. Genç çiftlerimize bu anlamda büyük görevler düşüyor. Aile kavramı bizler için çok önemli olduğunu vurgulayan il başkanı, Bu bağlamda genç çiftimize mutlu ve huzurlu bir ömür diliyoruz” şeklinde konuştu.

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, beldeye yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade etti, düğünlere katılmalarındın ötürü İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve beraberindeki Ak Heyete kasaba halkı adına teşekkür ettiğini, söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021