SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak heyet Memur-Sen üyeleri ile buluştu

Ak heyet Memur-Sen üyeleri ile buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 27.04.2015 - 13:46

Ak heyet Memur-Sen üyeleri ile buluştu

Ak Parti 25’inci dönem milletvekili adayları İlknur İnceöz, Nevzat Palta ve Hüseyin Hüyük, beraberinde Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak ile birlikte Memur-Sen Aksaray Şubesini ziyaret ederek sendika üyeleri ile bir araya geldi.

Memur-Sen Aksaray Şubesi Başkanı Şaban Bülbül’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete Memur-Sen üyeleri yoğun katılım gösterdi. Sendika üyelerinin talep ve isteklerini dinleyen İlknur İnceöz, Nevzat Palta ve Hüseyin Hüyük, Ak Parti iktidarı ile birçok alanda olduğu gibi memurları ilgilendiren birçok hususta da önemli düzenlemelerin yapıldığını ve önümüzdeki dönemde de yapılacağını aktardı.

Ak Parti Aksaray Milletvekili adayları, Ak Parti iktidarı ile Türkiye’nin geldiği noktadan bahsederek, “Biz ulusal arenada taklit eden değil taklit edilen bir ülke olma konumundayız. Ak Parti’nin hizmet yolculuğu evrensel bir iyilik hareketidir. “Biz memleketimize, insanımıza nasıl hizmet edebiliriz ve bu dünyaya ülkemiz olarak nasıl yön verebilirizin derdindeyiz. Bizim çıktığımız bu yolculuğun devam etmesi çok önemlidir. Bu hareketin yürümesi Halep’in Semerkant’ın, Ramat’ın, tüm İslam coğrafyasının ümitlerinin devam etmesidir,” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021