SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Heyet, Afrin Gazisini Ziyaret Etti

AK Heyet, Afrin Gazisini Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 12.04.2018 - 18:16

AK Heyet, Afrin Gazisini Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Kuzeyinde, Afrin bölgesine yönelik yürüttüğü Zeytindalı Harekatı kapsamında, Afrin Merkezinde ki operasyonda El Yapımı Patlayıcı (EYP) İnfilak etmesi sonucu yaralanan Aksaraylı Piyade Komando İhsan Arslan’ı ziyaret etti.

İl Başkanı Altınsoy, ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında, “Öncelikle meclisteki yoğun çalışmalarından dolayı bizimle birlikte ziyarete katılamayan, Grup Başkanvekilimiz İlknur İnceöz’ün, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçtinin selamlarını getirdim. Ülke olarak Zor bir süreçten geçiyoruz ve kalleşler dört bir tarafımızda hainliklerine devam ediyorlar. Pırıl pırıl gençlerimiz ve milletimiz bu hainlerle göğüs göğüse çarpışıyor. İhsan kardeşimiz de gördüğüm kadarıyla iyice toparlamış. Rabbim şifa versin, bir daha böyle bir durumu yaşatmasın. AK Parti olarak, hükümet olarak her zaman sizlerin yanınızdayız ve talepleriniz bizim için emirdir” diye konuştu.

Gazi İhsan Arslan’ın Babası İlhan Arslan ise, “Oğlum İhsan’ın Afrin’de ağır yaralandığı haberini aldık. İlk müdahale Hatay’da ardından Ankara GATA’da yapıldı. Sağ olsun doktorlarımız ve yetkililer üzerlerine düşeni yaptılar. Bizimle ilgilendiler. Oğlumun durumunun iyi olduğu haberini bize verdiler. Vatan millet sağ olsun, iki evladım var ikincisi de vatan için feda olsun. Elimde imkânım olsa ben kendim de gideceğim. Allah, Muhammed ümmetinin yar ve yardımcısı olsun. Şer güçler birlik oldu, hep ülkemiz üzerinde oyunlar oynuyor. Bize dost görünüp arkamızdan vuruyorlar. Allah Devletimize, Milletimize zeval vermesin. Rabbim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, sizleri başımızdan eksik etmesin. Rabbim bu tür acıları hiç kimseye yaşatmasın” dedi. İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret sonunda, Gazi İhsan Arslan’a, Türk Bayrağı ve Kur’an-ı kerim hediye ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021