SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Gençlikten ‘Farkında mısın Birlik Beraberlik Zamanı’

Ak Gençlikten ‘Farkında mısın Birlik Beraberlik Zamanı’

A - +

Aksaray Haberleri - 27.04.2016 - 11:50

Ak Gençlikten ‘Farkında mısın Birlik Beraberlik Zamanı’

Ak Gençlikten ‘Farkında mısın Birlik Beraberlik Zamanı’. Aksaray’da AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş, yaptığı basın açıklamasında, gençlere yönelik Talha Bora Öge’nin katılımıyla ‘Farkında mısın Birlik Beraberlik Zamanı’ isimli program düzenlendiklerini belirtti.

Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Merkez İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Vekili, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş ve çok sayıda davetli ile partili katıldı. Gençlik Kolları Başkanı Aktaş, tüm yapıların tüm örgütlerin devletimize Yönelik yürüttükleri hain planlara karşı genç kardeşlerimiz ile Bir araya gelerek bir birlik beraberlik ve kardeşlik mesajıda Aksaray’dan vermiş oluyoruz dedi. Sözlerini Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın, tek devlet tek millet tek bayrak tek vatan sözleriyle sürdürdü. Ak Parti Gençlik Kolları olarak Aksaray’ımızın gelecek vaat eden, geleceğimizi yönetecek gençlerine; Gençlik Kolları Teşkilatı olarak her zaman kucak açıp, gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz, dedi.

Talha Bora Öge ise şiir ve türkü programıyla programa başladı. Öge, salonda büyük bir coşku ve kalabalıkla karşılandı. Talha Bora Öge, Gençlik kolları başkanı Aktaş’a kitabını hediye etti. Başkanda Kendisine Osmanlı Turalı ve Üzerinde ‘Yarab ben beni bıraksam da sen beni bırakma’ yazılı tabak hediye etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021