SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Gençler İlçeleri Ziyaret Ediyor

AK Gençler İlçeleri Ziyaret Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 31.10.2018 - 14:59

AK Gençler İlçeleri Ziyaret Ediyor

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe ziyaretleri kapsamında Güzelyurt, Sultanhanı ve Ortaköy İlçelerinde AK Gençler ile bir araya geldi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, “AK Parti’nin diri bir parti olduğunu, dolayısıyla da parti olarak sadece seçim zamanlarında değil her zaman bu tür programlar düzenlediklerinin altını çizdi”

Her hafta yapılan İl Gençlik Kolları yürütme ve yönetim kurulu toplantılarını da hatırlatan Mehmet Emin Kılıç, bu kapsamda da çalışmalarına hız verdiklerini aktardı. İl Gençlik Kolları’nın ziyaret programı konusunda; “İlçe teşkilatlarımızın sıkıntı, talep ve önerilerini dinledik. Özellikle de Meslek Yüksek Okulları teşkilatlanmaları ve çalışmaları konusunda önemli fikir edindik” diyen Başkan Kılıç, ziyaretlerini ilçe teşkilatlarının hep daha çok çalışmaları için gerçekleştirdiklerini ifade ederek, genç kardeşlerimizle önümüzdeki süreç ile ilgili görüşlerde bulunduk. Yoğun gayret ve çabalarından dolayı Güzelyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Musa Çağlayan, Sultanhanı İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Nail Körük, Ortaköy İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Faruk Demiraslan ve yönetim kurullarında görev alan kardeşlerimize teşekkür ettik. Ziyaretlerimiz diğer ilçelerimiz ile devam edecek”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021