SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ahilik Haftası Kutlama Komitesi Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Ahilik Haftası Kutlama Komitesi Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 19.09.2017 - 12:09

Ahilik Haftası Kutlama Komitesi Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Ahilik Kültürü Haftası kutlamaları kapsamında “Ahilik Haftası Kutlama Komitesi” Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Başkan Yazgı, Ahiliğin, esnaf ve sanatkâr arasında dayanışma ile birlik ve beraberliği sağlayan bir teşkilat olduğunu ifade etti.

Aksaray Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, İl Ticaret Müdürü Vahit Özer, Ahilik Haftası Kutlama Komitesi üyeleri ve beraberinde yılın Ahisi seçilen Mehmet Hayri Terzi ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

Hafta boyunca gerçekleşecek etkinler hakkında Komite üyelerinden bilgiler alan Başkan Yazgı, Ahilik Kültürünün yüzyıllar boyunca süre gelen bir teşkilat olduğunu belirtti. Ahiliğin daha önce olduğu gibi bugünde esnaf ve sanatkârlar arasında dayanışma ve denetim sağladığını aktaran Başkan Yazgı, yeni meslek sahibi olan esnafların bu teşkilatın gereklerine göre hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Yazgı, Aksaraylı esnaf ve sanatkârların Ahilik haftasını kutlayarak yılın ahisi seçilen Mehmet Hayri Terzi’yi tebrik etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021