SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AGYC Başkanı Acar’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AGYC Başkanı Acar’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 30.08.2016 - 18:50

AGYC Başkanı Acar’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil ACAR, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı AGYC Başkanı Acar mesajında;” Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanperverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zafer Bayramının 94’üncü yıldönümünü bu yıl buruk aynı zamanda milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutluyoruz. Kahraman Türk Ordumuzun, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, bağrından çıktığı yüce Türk milletiyle bir bütün olarak verdiği destansı mücadelenin sonunda, tarihe altın harflerle yazdırdığı büyük zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun destanıdır.

Cumhuriyetimizin kurulduğu tarihi boyunca devletimizle milletimiz arasındaki bağlarını kopartmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima vatanına sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Bugün de milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız. 15 Temmuz 2016 tarihinde, milli iradeye ve demokrasimize yönelik Fetullahçı /PDY terör örgütü mensuplarınca yapılan hain darbe girişimiyle maalesef millet olarak karşı karşıya kaldık. Milli irade ve demokrasimize, birlik ve bütünlüğümüze yönelik hain ve kalleş darbe teşebbüsünü hiç şüphesiz demokrasiye olan bağlılığını yüksek sesle haykıran aziz milletimiz, Vatanperver Ordumuz, emniyet güçlerimiz ve medyamız engellemiştir. Tarih bir kez daha asil Türk milletinin hürriyet aşkına şahit olmuştur. 15 Temmuz gecesi milli iradenin tecelli ettiği meclis binalarını bombalayan, masum vatandaşlarımıza kurşun sıkacak kadar zalimleşen bu ihanet şebekesine izin verilmedi, verilmeyecektir.Her ne kadar bu darbe girişimi Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde başlatılmış olsa da bunu yapmaya kalkışan hainlerin, milletimizin Peygamber Ocağı olarak adlandırdığı Türk Silahlı Kuvvetlerinin, vatanını, milletini, bayrağını seven ezici çoğunluktaki mensuplarıyla kesinlikle hiçbir alakası yoktur. Yüce milletimizin asker elbisesi içerisine girmiş eli kanlı canilerden oluşan bu terörist hainler ile görevinin başında olan, ülkemizin bekası için, aynı zamanda bölücü terör örgütü ile de canla başla mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman ve fedakar mensuplarını çok iyi ayırt edecek basirete sahip olduğunu göstermiştir.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri; geçmişte olduğu gibi 15 Temmuzdan sonra da yüce milletimizin temel karakteri olan ve hiçbir zaman ödün vermeyeceği bağımsızlığının, şehit kanlarıyla yoğrulup bayraklaşan kutsal vatan topraklarının bütünlük ve güvenliğinin teminatı olmaya devam edecektir. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, elbette bölücü terör örgütünün de, onun maşası haline dönüşen paralel devlet yapılanmalarının da üstesinden gelecektir. Millet olarak ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır. “Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır / Toprak, Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır” dizesinde M. Cemal Kutay’ın ifade ettiği gibi, bir gül bahçesine girer gibi toprağa düşen her şehidimiz, bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür. Milletimizin bağımsızlık uğrunda verdiği eşsiz zaferin mimarı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman silah arkadaşları ile 94 yıl sonra yaşadığımız bu alçak darbe girişimi esnasında demokrasiye sahip çıkma adına şehit olan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızı, kahraman emniyet mensuplarımızı, kadirşinas milletimizin kahraman evlatlarını ve kutsal vatan toprağının bütünlüğü ve şanlı al bayrağımızın daima hür bir şekilde dalgalanması için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her kademesinde görev yapan askerlerimizin, ilimizde görev yapan başta Garnizon ve İl Jandarma Komutanımız Gazi Demir’in şahsında tüm çalışanların ve personelin “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021