SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » Ağaçören Kaymakamı Erdoğan, Olay yerini inceledi

Ağaçören Kaymakamı Erdoğan, Olay yerini inceledi

A - +

Ağaçören Haberleri - 15.08.2018 - 12:05

Ağaçören Kaymakamı Erdoğan, Olay yerini inceledi

Ağaçören İlçe Kaymakamı Zikrullah ERDOĞAN, Yağmurhüyüğü Köyü İğdeli Yaylası, Yağmurhüğüyü Köyü Karapınar Yaylası ve Ortaköy Hacımahmutuşağı Köyü Çokyatan Yaylası’na içme suyu sağlayan sondaj kuyusunun hırsızlarca çalınan trafosunu yerinde inceledi.

Kaymakam Zikrullah ERDOĞAN, Kırımini Köyü trafosunun çalınmasıyla başlayan ve Yağmurhüyüğü Köyünün trafosuyla devam eden trafo hızsızlığını yapanların bir şebeke olduğunu, trafoların çalınmasıyla yaklaşık 45 bin TL lik maddi zararın oluştuğunu, maddi zarardan önce bu sondaj kuyusundan başka içme ve kullanma suyu olmayan Karapınar, İğdeli ve Çokyatan Yaylalarına yaklaşık beş gündür su temin edilememesin daha önemli olduğunu ve en kısa sürede trafonun yenisinin alınmasıyla yaylalara su temin edileceğini belirtti.Kaymakamımız Zikrullah ERDOĞAN, jandarmaya bundan sonra daha sık devriye gezilmesi hakkında talimat verdiğini, Muhtarlardan ve halkımızdan köylerinde ve bölgelerinde gördükleri şüphelendikleri kişi ve araçların plakalarını 156 Jandarma ya bildirmelerini rica etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021