SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AFAD’dan İHH Personeline Arama Kurtarma Eğitimi

AFAD’dan İHH Personeline Arama Kurtarma Eğitimi

A - +

Aksaray Haberleri - 30.01.2018 - 13:23

AFAD’dan İHH Personeline Arama Kurtarma Eğitimi

Aksaray Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile İHH İnsani Yardım Vakfı arasında yapılan protokol çerçevesinde 22-26 Ocak 2018 tarihleri arasında AFAD Arama Kurtarma Personelleri tarafından 5 gün süreyle İHH İnsani Yardım Derneği bünyesinde oluşturulan personellere Arama Kurtarma Eğitimi verildi.

İlimizde Afet ve Acil Yardım Durumlarında AFAD ekiplerine yardımcı olmak üzere Arama Kurtarma Alanında insan gücünü arttırmaya yönelik düzenlenen 1. aşama eğitim tamamlanarak, 2. aşama eğitimler Mart ayında 3. aşama eğitimler Haziran ayında ve 4. aşama eğitimde Eylül ayında yapılarak tamamlanacaktır.
İHH Derneği Başkanı Önder ÖZKAN ”AFAD tarafından verilen eğitimin son derece faydalı olduğunu ve dernekleri tarafından ilimizde Arama Kurtarma ile ilgili bütün çalışmalarda bundan böyle 4 aşama eğitim tamamlandıktan sonra AFAD ekipleri ile birlikte hareket edeceklerini ve bu alanda görev alarak vatandaşlarımıza yardımcı olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti”.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021