SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ADASK trekking yürüyüşlerine ve tırmanış faaliyetlerine davet etti

ADASK trekking yürüyüşlerine ve tırmanış faaliyetlerine davet etti

A - +

Aksaray Haberleri - 20.02.2019 - 13:19

ADASK trekking yürüyüşlerine ve tırmanış faaliyetlerine davet etti

Kısa adı ADASK olan Aksaray Dağ Arama Kurtarma ve Doğa Sporları 2019 yılı faaliyet programını açıklayarak, tüm Aksaraylı doğaseverleri, kısa mesafeli trekking yürüyüşlerine ve tırmanış faaliyetlerine katılmaya davet etti.

ADASK Ekip temsilcisi Avni Gökçe, Aksaraylı tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya ve dağcılık, doğa ve trekking sporuna destek vermeye çağırdı. Doğaya ve doğa sporlarına ilginin her geçen gün arttığının altını da çizen Gökçe, özellikle genç nüfusun, hem sağlıklı spor yapmak hem de vakitlerini doğa ile iç içe geçirmek isteğiyle bu spor dalını her geçen gün daha da benimsediklerini söyledi. Doğanın dört mevsim değişen eşsiz fonunda dilerseniz en hızlı sporlarla adrenalin depolayabilir, dilerseniz sakin yürüyüşlerle çıkabilirsiniz. Foto safari ile tabiattaki keşiflerinizi ölümsüzleştirebilirsiniz. dağ bisikletleri ile patika yolları keşfeder ve aniden bir yaylayla kucaklaşmanın mutluluğuna erişebilirsiniz. Doğanın derinliklerinde kamp yaparak ormanın taze nefesini soluyabilirsiniz. Mevsim değişip etraf beyazla kaplandığında kış sporları ve kar yürüyüşleri ile doğanın farklı tatlarını yakalayabilirsiniz.dedi.

SAĞLIK SORUNU OLMAYAN HERKES YAPABİLİR

Mevsim şartlarına uygun kıyafet ve ayakkabı seçimi ile bu sporun ciddi sağlık sorunu olmayan herkes için çok faydalı olduğunu söyleyen Avni Gökçe, özellikle kilo vermek isteyen, doğa ile iç içe olmayı benimseyen ve dağcılık sporuna katılmak isteyip te kendisini hazır hissetmeyen herkesi, dağcılık ve doğa sporu faaliyetlerine katılmaya davet etti. Gökçe; “Eğer Aksaray’da yaşıyorsanız veya tatilinizi Aksaray’da geçiriyorsanız, ya da birkaç gün kalmaya karar verdiyseniz ve Aksaray’ı , etrafındaki dağların (Hasan Dağı) zirvelerini izleme arzusu duyuyorsanız, Dünyaca ünlü Ihlara Vadisi ve Güzelyurt Manastır Vadisi içinde huzur verici bir doğa yürüyüşü yapmak isterseniz, Doğa grubu içinde yetişmiş, tecrübeli dağ kılavuzlarımızın denetiminde çıkacağınız bir doğa yürüyüşü için öncelikle bize ulaşarak kısa bir zaman dilimi içinde gerçekleşecek olan bilgilendirme toplantımıza katılmanız hem sizi daha bir öz güven duygusu içinde dağa ve doğaya gitmeye hazır duruma getirecek, hem de bizlerin sizi daha yakından tanımamıza imkan sunacaktır . Bu toplantıda, rota bilgileri, yanınızda bulundurmanız gereken eşya ve malzemeler, faaliyet öncesinde ve faaliyet esnasında yapmanız gerekenler size aktarılacak ve bilgilendirileceksiniz. Aklınızda soru kalmayacak şekilde sürecek olan toplantı bittiği zaman, yapmanız gereken tek şey sadece buluşma saatinizi kararlaştırmak olacak. Aksaray’ın kentsel görünümü dışında gizli cennetlerini de keşfedecek, hem spor yapacak hem de tatilinizi renklendirmiş olacaksınız. Gün bittiğinde ise, bedenen biraz yorgun, ama ruhen dinlenmiş olarak, unutulmayacak bir gün yaşamış olmanın keyfiyle otelinize veya evinize döneceksiniz. Eğer bu spora ilgi duyuyor ve her hafta sonu programlı etkinliklerde yer almak isterseniz; Öncelikle yeni

katılımcılar için her hafta düzenli olarak yapmakta olduğumuz bilgilendirme ve eğitim seminerlerimize dahil olarak, grubumuz sporcuları arasına katılabilir, Lisanslı Sporcu kimliğinizle veya Üyemiz sıfatıyla aramızda olabilirsiniz.”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021