SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 82. Yıl Kutlu Olsun

82. Yıl Kutlu Olsun

A - +

Aksaray Haberleri - 05.12.2016 - 14:21

82. Yıl Kutlu Olsun

CHP Aksaray il başkanı Av. Ali Rıza Toprak yaptığı açıklamada; Birçok Avrupa ülkesinden önce demokrasi adına edinilmiş en büyük kazanımlardan biri olan kadınların seçme ve seçilme hakkını elde etmelerinin 82. Yıl dönümünü kutlarım.

Cumhuriyet Kadınları olarak Atatürk’ün teslim ettiği hak ve özgürlüklerinize sonuna kadar sahip çıkınız. Yoksa Ortadoğu ülkelerinde olduğu gibi hak ve özgürlükleriniz elden gidiyor. 2. Sınıf vatandaş olmak bizim kadınlarımıza yakışmaz. Kadının adı yok dedirtmemeliyiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak kadının seçme ve seçilme hakkına sonuna kadar sahip çıkacağız. Bugün iktidar partisinin kabinesinde bir tek kadın bakan vardır. Aksaray ilinde belediye meclisinde 5 kadın üye vardır. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında yerel yönetimlerde de, mecliste de, bakanlıklarda da kadınlarımızın hak ettiği yerde olmaları için sonuna kadar destek vereceğiz.

Seçme ve Seçilme Hakkınızın verilişinin 82. Yıldönümünü kutlar, buna sahip çıkmanızı dilerim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021