SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 8 Mart’ta Kadınlar Unutulmadı

8 Mart’ta Kadınlar Unutulmadı

A - +

Aksaray Haberleri - 09.03.2017 - 17:01

8 Mart’ta Kadınlar Unutulmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP İl Kadın Kolları ile İl Gençlik Kollarının yaptığı ortaklaşa çalışmada kadınların günleri kutlanarak, karanfiller verildi.
CHP Kadın Kolları İl Başkanı Cansu Yıldırım ve CHP İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca’nın ortak yaptığı çalışmada CHP’li Kadınlar ve gençler 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilk olarak Aksaray Şammas Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret ettiler. Hastanede çocuklarının yanında refakatçi olarak kalan annelere ve yeni doğum yapan kadınların ‘Kadınlar Gününü Kutladılar.’ Hasta yakınları ile yeni doğum yapan annelerin yanı sıra CHP’li Kadın ve Gençler Hastane çalışanlarını da unutmadılar. Hastalara acil şifalar dileyen CHP’liler, kadınlara karanfil dağıttılar. Hastanelerin ardından CHP’li heyet Huzur evinde bulunan yaşlı kadınları da ziyaret ettiler. 15 Temmuz Milli İrade Meydanında da kadınlara karanfil dağıtan CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları son olarak da ilimizde esnaf olan kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021