SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 68 Aksaray Belediyespor Deplasmandan 1 Puanla döndü

68 Aksaray Belediyespor Deplasmandan 1 Puanla döndü

A - +

Aksaray Haberleri - 26.09.2016 - 15:40

68 Aksaray Belediyespor Deplasmandan 1 Puanla döndü

2016-2017 Sezonunda Türkiye Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor, ligin ilk maçında deplasmanda Sivas Demirspor ile karşılaştı.

68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Koç, yöneticiler Hacı Köksal ve Durmuş Sönmez Sivas deplasmanında takımı yalnız bırakmadılar.

Sivas Demirspor karşısına ideal on biri ile çıkan ve maça hızlı başlayan Aksaray Belediyespor ,ilk yarıda özellikle sağ kanattan yaptığı ataklarla rakip kalede gol aradı. Ancak bulamadı.

Karşılaşmanın 2. Yarısında sahada bambaşka bir Belediye spor vardı. Siyah Beyazlı futbolcular 2, yarıya istekli ve hırslı bir şekilde çıkarak kazanma arzusu ile mücadele ettiler.

Belediyesporlu futbolcular sağlı sollu ataklarla rakibi Sivas Demirspor karşısında gol aradı. Aradığı golü bulmasına rağmen hakemin ofsayt kararı ile Aksaray Belediye Sporun gölü iptal edildi.

İkinci yarıda rakibini abluka altına alarak adeta tek kale oynayan Belediyesporda bir top ağlarla buluşmak yerine direkten dönerken, özellikle Muhammet ve Enes’in kaçırdığı goller galibiyet umutlarını yok etti.

68 Aksaray Belediyespor 90 Dakika boyunca rakibine gol atamayınca deplasmandan 1 puanla dönmek zorunda kaldı.

Kulüp Başkanı Murat Koç ve Teknik Direktör Ufuk Uysal galibiyeti hak eden ve kaçıran tarafın 68 Aksaray Belediyespor olduğunu ifade ederken, takımın attığı golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesine tepki gösterdiler. Başkan Koç ve Teknik Direktör Uysal hakemlerin daha adaletli olması konusunda temennide bulundular.

Sivas Demirspor maçında kaçan galibiyete çok üzüldüklerini belirten Başkan Murat Koç,Sivas Demirspor karşısında kaçırılan gollerin bir daha tekrar etmemesi için Teknik heyetin bu konuda gerekli önlemleri alacağını ifade etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021