SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 68 Aksaray Belediye Spor 4 – MKE Kırıkkale Spor 0

68 Aksaray Belediye Spor 4 – MKE Kırıkkale Spor 0

A - +

Aksaray Haberleri - 05.12.2016 - 9:26

68 Aksaray Belediye Spor 4 – MKE Kırıkkale Spor 0

Hafta sonu Dağılgan Spor Tesislerin de MKE Kırıkkale Spor ile karşı karşıya gelen 68 Aksaray Belediye Spor takımımız 2. Devre bulduğu 4 gol ile 3 puan almasını bildi.

Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediye Spor takımımız 11. Hafta MKE Kırıkkale sporu misafir etti. Takımımız sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Oldukça kontrollü oynayan takımımız aradığı golü ilk yarı bulamadı. MKE Kırıkkale etkili geldiği pozisyonlarda savunmamızın ve kalecimizin yerinde müdahalesiyle rakip takıma gole geçit vermedi. İlk yarı (0-0) sona erdi. 2. Devre 68 Aksaray Belediye Spor takımımız oyuna hızlı başladı sağlı sollu geliştirdiği ataklarla gol pozisyonuna girmeye çalıştı. 68 Aksaray Belediye Spor takımımız aradığı golü 61. Dakika kazandığımız penaltıdan Muhammet ÖZDEMİR gole çevirerek (1-0) öne geçti. Golden sonrada baskıyı kurmaya çalışan takımımız 72 ve 74 dakikalar da Uğur YALÇIN’ın ayağından bulduğu gollerle (3-0) öne geçti oyuna sonradan giren Ömer EMİR sağ taraftan etkili girdiği iki rakibini de geçerek kaleciyle baş başa kalarak ve kaleciyi de geçerek takımımızın 4. Golüne imza attı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca 68 Aksaray Belediye Spor Takımımız (4-0) gibi net bir skorla 3 puan alarak 12. Hafta deplasman da Sivas temsilcisi Zara Belediye Spor ile yapacağı müsabaka öncesi moral buldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021