SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 6 yeni uzman hekim atandı

6 yeni uzman hekim atandı

A - +

Aksaray Haberleri - 05.12.2017 - 12:34

6 yeni uzman hekim atandı

Yeni atanan uzman hekimler görevlerine başladı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tayin nedeniyle boşalan Endokrinoloji, Radyoloji, Göz Hastalıkları ve Acil Tıp branşlara 6 yeni uzman hekim ataması yapıldı.

Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen son atama kurası ile; Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanlığına 2, Acil Tıp Uzmanlığına 1, Radyoloji Uzmanlığına 2 ve Endokrin uzmanlığına da 1 olmak üzere toplam 6 yeni uzman hekim atandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrin Uzmanlığına Uzm. Dr. Şule Canlar, Göz Hastalıkları Uzmanlığına atanan, Op. Dr. Enes Uyar, Op. Dr. Yasemin Topalak, Radyoloji Uzmanları Uzm.Dr. Ender Alkan ve Uzm. Dr. Elif Yasemin Gülüm görevlerine ve hasta kabulüne başladılar.

Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen son atamalarla birlikte, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan, Endokrinoloji Uzmanı 1’e, Acil Tıp Uzmanı sayısı 10’a, Göz Hastalıkları Uzmanı sayısı 6’ya, Radyoloji Uzmanı Sayısı 5’e yükseldi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021