SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 31. İyilik Tırı Eskil’den

31. İyilik Tırı Eskil’den

A - +

Aksaray Haberleri - 05.10.2018 - 9:40

31. İyilik Tırı Eskil’den

Eskil Gönül Bağı Derneği ve İHH Eskil Temsilciliği işbirliğinde Suriye’ye bir tır un daha gönderildi.
Dua merasimine Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY, Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder ÖZKAN, Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin TETİK, AID Aksaray Başkan Vekili Cafer Tarık TALAŞLI, Eskil Gönül Bağı Derneği, İHH Eskil Temsilciliği üyeleri ve vatandaşların katıldığı görüldü.
Eskil Belediye Binası önünde yapılan dua ve uğurlama merasiminde konuşan İHH Eskil Temsilcisi Hacı Veli UZUN yapılan bağışların, hayata tutunmaya çalışan ve Suriye içinde yaşayan binlerce mağdur için hayati önem taşıdığını belirtti. Uzun, tüm Eskil halkına teşekkür etti.
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder ÖZKAN Suriye’de yaşanan insani dramın devam ettiğini belirtti. Suriye’de ve birçok İslam ülkesinde yaşanan karışıklıklara bakıldığında İslam aleminin bundan büyük ders çıkarıp dayanışma ruhu ile hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Batman’da gerçekleşen terör olayında hayatını kaybeden askerlere Allah’tan şehadet, yaralılara acil şifa dileyen Özkan, Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu, büyüklüğünü bir yandan kendi derdiyle uğraşırken diğer yandan dünya müslümanlarının sıkıntılarına yetişmek için gösterdiği çabadan aldığını ifade etti.
Eskil halkının İnfak noktasında çok örnek bir duruş sergilediğini vurgulayan İHH Başkanı Özkan, başta dernek yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
İl Vaizi Ali Ergin’in okuduğu dua ile yardım tırı Suriye’ye gönderildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021