SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 3.Yunus Emre Kültür Festivali Başladı

3.Yunus Emre Kültür Festivali Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.07.2015 - 10:16

3.Yunus Emre Kültür Festivali Başladı

Ortaköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak kutlanan Yunus Emre Kültür festivali kapsamında bu yıl 3.cüsü kutlanmaya başlandı.
Ortaköy Belediye başkanı Mahmut Ütük’ün büyük önem verdiği festival kapsamında 4 gün sürecek olan etkinliğin ilk gününe start verildi. İlk gün çeşitli etkinliklerin ardından Ahmet Şafak sahne aldı. Festivale Ortaköy Belediye başkanı Mahmut ütük, Ortaköy belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri, Aksaray MHP il Başkanı Ayhan Erel, MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, MHP Milletvekili adayı Tuğrul Karacaer, Eski MHP il Başkanı Dr. Rıfkı Karabatak ve binlerce vatandaş katıldı.
06 Sedat’ın sunumuyla neşeli bir şekilde geçen festivale yoğun ilgi gösterildi. Festivalin tekrarı ise Aksaraylı hemşehrimiz ve uzun zamandır ulusal basında görev yapan Mustafa Birkan’ın Kanal7 Avrupa’da tekrar gösterilecek olması ise festivale katılamayan gurbetçi Ortaköylüler tarafından izleme imkanına sahip olacaklar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021